Megújult a Napraforgó Könyvkiadó oldala

May 10, 2018

Megújult a Napraforgó Könyvkiadó oldala

Kedves Vásárló! Ahogy már bizonyára feltűnt, a szokásos oldalra keresve nem az eddig megszokott képek, betűk és kismadarak köszöntötték, hiszen végre MEGÚJULTUNK!

Nagyon vártuk már, hogy megmutathassuk az 'új ruhánkat', hiszen sokat dolgoztunk rajta, hogy a lehető legbarátságosabb, legérhetőbb és legkönnyebben kezelhető oldalt hozzuk létre. 

Az új napraforgónk egy kicsit letisztultabb, az új madárkánk pedig kikerekedtek egy picit és párban járna

A megújult webshop számos újdonságot tartalmaz, így amellett, hogy reméljük a böngészés és a vásárlás egy picit könnyebbé válik, biztosan lesznek elsőre magyarázatra szoruló megoldások is. 
Igyekszünk a lehető legjobb megoldások kialakítására és hosszas kutatómunka után arra jutottunk, hogy ez az oldalstruktúra a legműködőképesebb, azonban előfordulhat, hogy valami nem egyértelmű, vagy nem a megszokott helyén van. Arra kérünk minden kedves látogatót, hogy a felmerülő problémákkal, kérdésekkel kapcsolatban legyen egy kicsit még türelmes, illetve forduljon bátran hozzánk a megadott webshop@napraforgokiado.hu email címen, ahol szívesen segítünk mindenben!


Használják az oldalt akkora szeretettel és lelkesedéssel, ahogy készítettük!


Kellemes nézelődést,

Napraforgó Könyvkiadó csapatKészüljünk együtt a gyereknapra!

May 22, 2018

Készüljünk együtt a gyereknapra!

Nincs más dolga, mint kiválasztani a kedvenc könyveit, az 50% kedvezményről mi már gondoskodtunk!

JOY-napok 2018. május 10-13.

May 10, 2018

JOY-napok 2018. május 10-13.

A Napraforgó Könyvkiadó idén is részt vesz a JOY-napok kuponos kampányában. Vásároljon 25% kedvezménnyel teljes webshopunkból!

TOP