1100 dolog, amit jó, ha tudsz a világról

September 28, 2018

1100 dolog, amit jó, ha tudsz a világról

Új tudástárral gazdagodott kiadványaink sora: ebben a kötetben több mint 1100 olyan szócikket találnak a gyerekek, amellyel szélesíthetik ismereteiket, látókörüket.

A népszerű 101 dolog... sorozatban megjelent kötetek egy részén túl számos új fejezettel is gazdagodott ez a könyv, amelyben a gyerekek olvashatnak az állatokról, a történelemről, harcosokról, közlekedési eszközökről, de hiedelmekről is. Ha egy gyerek sokat kérdez, és sosem tud betelni a válaszokkal, akkor ez a kötet éppen neki való!Szenzációs mesekönyvakció!

October 16, 2018

Szenzációs mesekönyvakció!

Most hihetetlen kedvezménnyel juthat hozzá a Barátom / Barátnőm sorozatok köteteihez: a Hercegnő a barátnőm című kötetet 990 Ft-ért, a két sorozat többi tagját 50%-os kedvezménnyel rendelheti meg 2018.10.23-ig!

Boncahier, a tökéletes ajándék

October 15, 2018

Boncahier, a tökéletes ajándék

Új sorozatokkal bővült a Boncahier noteszek kínálata: az On the Road old timer autós borítókkal, az Into the Wild csodás, állatos borítókkal, míg a Patchwork vidám, színes borítókkal várja a jegyzetelni, rajzolni vágyó vagy emlékeket gyűjtő kicsiket, nagyokat, nőket és férfiakat.

TOP