Foglalkoztatók minden korosztálynak

February 04, 2020

Foglalkoztatók minden korosztálynak

Új kifestőkkel és foglalkoztatókkal bővült kínálatunk, amelyek között minden korosztály megtalálhatja a számára legmegfelelőbb elfoglaltságot.

A legkisebbek a Babakifestő négy kötetében gyakorolhatják a színezést, ebben a megadott minta is segít nekik, de bátran használhatják a képzeletüket, és alkothatnak kedvük szerint is.

A Szuper foglalkoztatóban az ovisok fejleszthetik a kézügyességüket. A színezés mellet matricázhatnak, és útkereső feladatokkal is szórakozhatnak. 

A Játékok 1000 matricával két kötetében a lovak vagy a hercegnők nagy barátai találnak iskolásoknak való, de könnyed, szórakoztató feladatokat, matricákkal.

Az Okosodj játékosan hat kötetében pedig korosztályonkénti bontásban, az 5-6 évesektől egészen a 10-11 évesekig játékosan fejlődhetnek a gyerekek a tudományok, az angol, a környezetismeret és a matematika terén. 

Új mesés kirakóskönyvekkel bővült kínálatunk!

February 20, 2020

Új mesés kirakóskönyvekkel bővült kínálatunk!

Két kirakóskönyv-sorozattal is bővült kínálatunk: új sorozatunk a Mesés kirakók három kötete egy-egy klasszikus történetet visz közelebb a gyerekekhez, míg utánnyomásban érkezett, újra rendelhető a Tündérmesék kirakókkal két kötete is.

Tapintsd meg! Interaktív könyv babáknak

February 10, 2020

Tapintsd meg! Interaktív könyv babáknak

Új, interaktív sorozattal kedveskedünk a legkisebbeknek. A Tapintsd meg! köteteiben a gyerekek az ujjaikkal körberajzolhatják a képeket, ebben a rajzok körül futó bemélyedés segíti őket.

TOP