Foglalkoztatók minden korosztálynak

February 04, 2020

Foglalkoztatók minden korosztálynak

Új kifestőkkel és foglalkoztatókkal bővült kínálatunk, amelyek között minden korosztály megtalálhatja a számára legmegfelelőbb elfoglaltságot.

A legkisebbek a Babakifestő négy kötetében gyakorolhatják a színezést, ebben a megadott minta is segít nekik, de bátran használhatják a képzeletüket, és alkothatnak kedvük szerint is.

A Szuper foglalkoztatóban az ovisok fejleszthetik a kézügyességüket. A színezés mellet matricázhatnak, és útkereső feladatokkal is szórakozhatnak. 

A Játékok 1000 matricával két kötetében a lovak vagy a hercegnők nagy barátai találnak iskolásoknak való, de könnyed, szórakoztató feladatokat, matricákkal.

Az Okosodj játékosan hat kötetében pedig korosztályonkénti bontásban, az 5-6 évesektől egészen a 10-11 évesekig játékosan fejlődhetnek a gyerekek a tudományok, az angol, a környezetismeret és a matematika terén. 

Új kötettel bővül a Szandi meséi-sorozat!

March 18, 2020

Új kötettel bővül a Szandi meséi-sorozat!

Népszerű sorozatunk, a Szandi meséi már a hetedik köteténél tart. Ez a kedves regényfolyam első olvasmánynak is kiváló, bájos és tanulságos története minden lórajongónak kötelező olvasmány :)

Új kötetekkel bővült a Klasszikusok magyarul-angolul sorozat

March 10, 2020

Új kötetekkel bővült a Klasszikusok magyarul-angolul sorozat

Két új kötettel bővült népszerű sorozatunk, a Klasszikusok magyarul-angolul. Ezúttal Robinson Crusoe és A rejtelmes sziget történetével ismerkedhetnek meg az olvasók magyar és angol nyelven.

TOP