Hat kötettel bővült az Eleven mesék-sorozat

October 26, 2018

Hat kötettel bővült az Eleven mesék-sorozat

Tavaly négy kötettel indult útjára az Eleven mesék-sorozat, idén négy újabb klasszikus mesével és két téli történettel gazdagodott a sorozat.

Az Elven mesék minden oldalpáron előugró részleteivel valóban megeleveníti a meséket, így a gyerekek úgy érezhetik, ők is részesei a történetnek. Most a négy új kötet klasszikus meséin (A kis hableány, A három kismalac, A rút kiskacsa és Csipkerózsika) túl négy eredeti, téli mesével (Karácsony az erdőben, A boldog hóember) teszi teljessé az ünnepi hangulatot.

A tavaly megjelent négy kötet (Bambi, A dzsungel könyve, Hófehérke és Piroska és a farkas) utánnyomásban érkezett, így újra rendelhető. 

Tavaszi árzuhanás

March 22, 2019

Tavaszi árzuhanás

Érdemes átböngészni új kategóriánkat, a Tavaszi árzuhanást, ahol a frissen akciózott sorozatainkat találhatják. Ezekre a termékekre is érvényes a webshop 30%-os kedvezménye, tehát valóban jelentős árengedménnyel lehet hozzájutni bizonyos BONCAHIER és PRINCESS Top kötetekhez, vagy a Formás szakácskönyvek, a Kódgép vagy a Te vagy az ész! köteteihez.

103 kísérlettel bővült kínálatunk

March 20, 2019

103 kísérlettel bővült kínálatunk

Új ismeretterjesztő kötettel bővült kínálatunk: az 103 kísérletben pontosan százhárom kísérletet végezhetnek el a gyerekek a hanggal, a vízzel vagy a levegővel.

TOP