Hercegnők mesekönyve és új pancsolóskönyv a kínálatban

November 21, 2019

Hercegnők mesekönyve és új pancsolóskönyv a kínálatban

Két újdonsággal is bővült kínálatunk: a Hercegnők mesekönyve a jól ismert történeteket hozza el a kicsiknek, míg a Színváltós pancsolókönyv-sorozat a legkisebbek arcára csalhat mosolyt.

A Hercegnők mesekönyve igazi rózsaszín álom: a legnépszerűbb hercegnők történetei csodás illusztrációkkal elevenednek meg a lapokon, így megmozgatják a kicsik fantáziáját.

A Színváltó pancsolókönyv négy kötete a legkisebbekhez szól: a lapokon található képek víz hatására válnak teljesen színessé, így megkönnyítik a fürdetés sokszor nehéz pillanatait is. 

Varázsoljunk vízzel!

July 09, 2020

Varázsoljunk vízzel!

Új sorozatunk, a Varázsecset olyan kifestőfüzet, amelyhez nem kell ceruza, zsírkréta vagy vízfesték, csak egy kis víz: a füzetekhez mellékelt ecsetet kell megtölteni vele, és már indulhat is a móka! Az ecsettel előhívható a fehér oldalak alatt lapuló kép. És amíg a gyerek az ecsettel dolgozik, a felnőtt felolvashatja neki a füzetben található szöveget, és beszélgethetnek is róla, így igazán minőségi időt tölthetnek együtt.

Kifestőt mindenkinek, a kicsiknek és a nagyoknak is!

July 08, 2020

Kifestőt mindenkinek, a kicsiknek és a nagyoknak is!

Kifestőfüzetekkel folytatódik az utolsó darabok kiárusítása. A színezés fejleszti a kreativitást és segít megküzdeni a stresszel, ezért jó szívvel ajánljunk bármelyik korosztálynak. Most hihetetlen, 66%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg kifutó kifestőfüzeteink utolsó darabjait!

TOP