Hogyan töltsék a gyerekek hasznosan a szabadidőt?

July 25, 2019

Hogyan töltsék a gyerekek hasznosan a szabadidőt?

A nyári szünet közepén általában már felüti a fejét az unalom, amely elhárításához ajánlunk két új sorozatot. A kicsik a Varázstoll segítségével pancsolhatnak egy jót, míg a nagyobbak színházasat játszhatnak a Házi színpad köteteivel.

A Varázstoll füzeteihez mellékelt, vízzel megtölthető ecset nagyon fontos szerepet játszik a kötetekben: az ecsetes végű toll segítségével a gyerekek maguk hívhatják életre a meséket illusztráló képeket. Száradás után a lapok kifehérednek, de  a csodás színek újra és újra életre kelthetők a Varázstollal!

A Házi színpad kötetei kreatív mókát rejtenek: a borítóból igazi színpad építhető, míg a belív lapjaiból kiemelhető mesekártyákkal, díszletekkel, karakterekkel és hátterekkel a gyerekek saját színházi előadást tarthatnak. Szuper elfoglaltság hőségben vagy rossz időben. 

Sorban érkeznek az újdonságok!

October 15, 2019

Sorban érkeznek az újdonságok!

Nálunk már igazi, ünnepi hangulat van, hiszen sorban érkeznek a szebbnél szebb karácsonyi kiadványok, amelyeket a webshopunkon már meg is lehet rendelni! A karácsonyi mentőakció című pop-up könyv mellett utánnyomásban érkezett a Karácsony éjjelén című hangoskönyv és a Téli történetek - simogasd meg mind a négy kötete.

Új kötettel bővült a Neveljünk egészséges gyereket-sorozat!

September 25, 2019

Új kötettel bővült a Neveljünk egészséges gyereket-sorozat!

A korai fejlesztés fontosságáról nem lehet eleget beszélni. A Neveljünk egészséges gyereket-sorozat mindkét kötete, a 365 fejlesztő játék 3 éves korig és a 365 intelligenciafejlesztő játék gyerekeknek az otthoni környezetben történő megvalósításban segít a szülőknek.

TOP