Hogyan töltsék a gyerekek hasznosan a szabadidőt?

July 25, 2019

Hogyan töltsék a gyerekek hasznosan a szabadidőt?

A nyári szünet közepén általában már felüti a fejét az unalom, amely elhárításához ajánlunk két új sorozatot. A kicsik a Varázstoll segítségével pancsolhatnak egy jót, míg a nagyobbak színházasat játszhatnak a Házi színpad köteteivel.

A Varázstoll füzeteihez mellékelt, vízzel megtölthető ecset nagyon fontos szerepet játszik a kötetekben: az ecsetes végű toll segítségével a gyerekek maguk hívhatják életre a meséket illusztráló képeket. Száradás után a lapok kifehérednek, de  a csodás színek újra és újra életre kelthetők a Varázstollal!

A Házi színpad kötetei kreatív mókát rejtenek: a borítóból igazi színpad építhető, míg a belív lapjaiból kiemelhető mesekártyákkal, díszletekkel, karakterekkel és hátterekkel a gyerekek saját színházi előadást tarthatnak. Szuper elfoglaltság hőségben vagy rossz időben. 

Hurrá, nyár! Új akcióval dobjuk fel a nyarat

July 01, 2020

Hurrá, nyár! Új akcióval dobjuk fel a nyarat

Július havi akciónkban foglalkoztatófüzeteket és interaktív könyveket kínálunk hihetetlen, 35-50%-os kedvezménnyel. Ezekkel a kreatív kiadványokkal a kicsiknek és a nagyoknak is gyorsabban telik az idő a nyári szünet unalmasabb napjaiban is.

Gyakoroljunk! Foglalkoztatókkal folytatódik a kiárusítás

June 24, 2020

Gyakoroljunk! Foglalkoztatókkal folytatódik a kiárusítás

Ezen a héten a kiárusítás kicsiknek és nagyobbaknak való foglalkozatófüzetekkel folytatódik. A kicsik az iskolában elsajátított alapokat gyakorolhatják a Gyakorlófüzet-sorozatban, míg a nagyobbak betekinthetnek a mérnökök vagy éppen a nyomozók munkájába a Te vagy az ész! lapjain.

TOP