Hurrá, nyár! Most a kreatív foglalkoztatóké a főszerep!

July 29, 2020

Hurrá, nyár! Most a kreatív foglalkoztatóké a főszerep!

Ha odavan a gyermek a lovakért vagy a lakberendezésért, divattervezésért. akkor az eheti kiemelt akciónk éppen neki való: a PrincessTOP és a Horses Passion sorozatok kreatív füzeteiben bőven találhat magának való elfoglaltságot. A kiemelt köteteket most 50%-os kedvezménnyel rendelhetik meg.

Az ajánlat 2020.08.02-ig érvényes, más kedvezménnyel nem összevonható.

A csomagokat 7000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenesen kiszállítjuk. Kérjük, továbbra is válasszák a kevés személyes érintkezéssel járó formákat, a házhoz szállítást és az előzetes, bankkártyás fizetést. A személyes átvétel nagykereskedelmi raktárunkban szünetel. Megértésüket köszönjük!

Matekozzunk! Szuper foglalkoztatók a kiárusításban

August 05, 2020

Matekozzunk! Szuper foglalkoztatók a kiárusításban

Ezen a héten a nagyobb gyerekeknek szerezhetik be kifutó sorozataink utolsó darabját 66%-os kedvezménnyel. A három sorozattal az iskolások ismételhetik át szórakoztató módon a matekórák anyagát: az első lépésektől a szorzótáblán át a matematika gyakorlati alkalmazásáig rengeteg lehetőség várja a gyerekeket.

Irány a suli! Új akcióval indítjuk az augusztust

August 03, 2020

Irány a suli! Új akcióval indítjuk az augusztust

Hamarosan becsöngetnek! Pánikra semmi ok, még rengeteg időnk van felkészülni az új tanévre. Augusztusi akciónkban szuper ismeretterjesztő kötetekből és készségfejlesztő kiadványokból válogathatnak 35-50%-os kedvezménnyel. Matek, angol, földrajz, biosz vagy éppen az olvasás a probléma? Segítünk formába lendüli szeptemberre!

TOP