Hurrá, nyár! Új akcióval dobjuk fel a nyarat

July 01, 2020

Hurrá, nyár! Új akcióval dobjuk fel a nyarat

Július havi akciónkban foglalkoztatófüzeteket és interaktív könyveket kínálunk hihetetlen, 35-50%-os kedvezménnyel. Ezekkel a kreatív kiadványokkal a kicsiknek és a nagyoknak is gyorsabban telik az idő a nyári szünet unalmasabb napjaiban is.

Érdemes figyelni a Hurrá, nyár! akció kategóriáját, hiszen minden héten más és más tematikus kiadványokat kínálunk féláron, az akcióban részt vevő többi kiadványt 35%-os engedménnyel tehetik a kosarakba. Az akció visszavonásig érvényes, más kedvezményekkel nem összevonható.

7000 Ft felett ingyen kivisszük a csomagot. Kérjük, hogy megrendelésnél továbbra is válasszák a kevés személyes érintkezéssel járó formákat: a házhoz szállítást és az előzetes, bankkártyás fizetést. A személyes átvétel nagykereskedelmi raktárunkban nem lehetséges. Megértésüket köszönjük! 

Matekozzunk! Szuper foglalkoztatók a kiárusításban

August 05, 2020

Matekozzunk! Szuper foglalkoztatók a kiárusításban

Ezen a héten a nagyobb gyerekeknek szerezhetik be kifutó sorozataink utolsó darabját 66%-os kedvezménnyel. A három sorozattal az iskolások ismételhetik át szórakoztató módon a matekórák anyagát: az első lépésektől a szorzótáblán át a matematika gyakorlati alkalmazásáig rengeteg lehetőség várja a gyerekeket.

Irány a suli! Új akcióval indítjuk az augusztust

August 03, 2020

Irány a suli! Új akcióval indítjuk az augusztust

Hamarosan becsöngetnek! Pánikra semmi ok, még rengeteg időnk van felkészülni az új tanévre. Augusztusi akciónkban szuper ismeretterjesztő kötetekből és készségfejlesztő kiadványokból válogathatnak 35-50%-os kedvezménnyel. Matek, angol, földrajz, biosz vagy éppen az olvasás a probléma? Segítünk formába lendüli szeptemberre!

TOP