Imádok olvasni!

June 02, 2020

Imádok olvasni!

Nemsokára véget ér az iskola, tehát több idő jut a szórakozásra. És miért ne lehetne olvasással elütni az időt? Júniusi akciónkban érdekes, izgalmas és olvasmányos sorozatokat kínálunk 35-50%-os kedvezménnyel webshopunkban.

Ahhoz, hogy egy gyerek gyakorlott olvasóvá váljon, bizony rögös út vezet. Az olvasás egy készség, amelyet meg kell szerezni. Most induló kampányunkban abban szeretnénk segíteni, hogy a gyerekek az érdekes és szórakoztató sorozatok révén egész nyáron gyakorolhassák az olvasást, és ősszel úgy üljenek vissza az iskolapadba, hogy elmondhatják magukról: Imádok olvasni!

Az akcióban részt vevő sorozatokat 35%-os állandó kedvezménnyel szerezhetik be, de érdemes figyelni a hírleveleket, mert az egyes sorozatokat a kiemelt időszakokban féláron is megrendelhetik! 

Június 2-4 között A tündértövis meséit és a Bella Donna-sorozatot vásárolhatják meg 50%-os kedvezménnyel. A tündértövis meséiben a kis tündérek Anyatermészet legfőbb segítői, akik keresik a helyüket a világban, és közben óhatatlanul kapcsolatba kerülnek az emberekkel is. Bella Donna nem hétköznapi kislány, mert amióta csak az eszét tudja, boszorkány szeretne lenni, és az igazi családjára vár egy gyerekotthonban. Egy szép napon megjelenik Lili, és örökbe fogadja őt -ezzel új, varázslatos fejezet kezdődik mindkettőjük életében.

Az akció a meghirdetett időszakban vehető igénybe, más kedvezményekkel nem összevonható. A megrendeléseket 7000 Ft felett ingyen kiszállítjuk. Kérjük, hogy részesítse előnyben a legkevesebb személyes érintkezéssel járó formákat: a házhoz szállítást és az előzetes, bankkártyás fizetést. A személyes átvétel nagykereskedelmi raktárunkban szünetel.

Hurrá, nyár! Új akcióval dobjuk fel a nyarat

July 01, 2020

Hurrá, nyár! Új akcióval dobjuk fel a nyarat

Július havi akciónkban foglalkoztatófüzeteket és interaktív könyveket kínálunk hihetetlen, 35-50%-os kedvezménnyel. Ezekkel a kreatív kiadványokkal a kicsiknek és a nagyoknak is gyorsabban telik az idő a nyári szünet unalmasabb napjaiban is.

Gyakoroljunk! Foglalkoztatókkal folytatódik a kiárusítás

June 24, 2020

Gyakoroljunk! Foglalkoztatókkal folytatódik a kiárusítás

Ezen a héten a kiárusítás kicsiknek és nagyobbaknak való foglalkozatófüzetekkel folytatódik. A kicsik az iskolában elsajátított alapokat gyakorolhatják a Gyakorlófüzet-sorozatban, míg a nagyobbak betekinthetnek a mérnökök vagy éppen a nyomozók munkájába a Te vagy az ész! lapjain.

TOP