Imádok olvasni - klasszikus regények adaptációi

June 26, 2020

Imádok olvasni - klasszikus regények adaptációi

Az Olvass velünk-sorozat negyedik szintjén a már gyakorlott olvasó gyerekek folytathatják az ismerkedést a klasszikus irodalmi alkotások illusztrált átirataival és a történelmi tényekkel. A köteteket 50%-os kedvezménnyel rendelhetik meg kedd éjfélig itt, a webshopunkban.

Az Imádok olvasni-akcióban részt vevő köteteket kedd éjfélig 35%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg.

Az akció 2020.06.30-ig érvényes, más kedvezménnyel nem összevonható. A csomagokat 7000 Ft felett ingyen kiszállítjuk. A megrendelésnél kérjük, továbbra is válasszák a kevés személyes kontaktussal járó megoldásokat: a házhoz szállítást és az előzetes bankkártyás fizetést. A személyes átvétel nagykereskedelmi raktárunkban szünetel. Megértésüket köszönjük.

Hurrá, nyár! Új akcióval dobjuk fel a nyarat

July 01, 2020

Hurrá, nyár! Új akcióval dobjuk fel a nyarat

Július havi akciónkban foglalkoztatófüzeteket és interaktív könyveket kínálunk hihetetlen, 35-50%-os kedvezménnyel. Ezekkel a kreatív kiadványokkal a kicsiknek és a nagyoknak is gyorsabban telik az idő a nyári szünet unalmasabb napjaiban is.

Gyakoroljunk! Foglalkoztatókkal folytatódik a kiárusítás

June 24, 2020

Gyakoroljunk! Foglalkoztatókkal folytatódik a kiárusítás

Ezen a héten a kiárusítás kicsiknek és nagyobbaknak való foglalkozatófüzetekkel folytatódik. A kicsik az iskolában elsajátított alapokat gyakorolhatják a Gyakorlófüzet-sorozatban, míg a nagyobbak betekinthetnek a mérnökök vagy éppen a nyomozók munkájába a Te vagy az ész! lapjain.

TOP