JOY-napok 2018. május 10-13.

May 10, 2018

JOY-napok 2018. május 10-13.

A Napraforgó Könyvkiadó idén is részt vesz a JOY-napok kuponos kampányában. Vásároljon 25% kedvezménnyel teljes webshopunkból!

A tavalyi évhez hasonlóan idén is részt veszünk a Joy Magazin tavaszi kupon akciójában.

Böngéssze megújult weboldalunkat és válogasson kedvére a gyerek- és felnőtt könyvekből, majd érvényesítse a magazinban található kupont, ami 25% engedményre jogosítja.

FONTOS: A kupon által biztosított kedvezmény más kedvezménnyel (így a weboldalon alap 15% kiadói kedvezménnyel) össze nem vonható, tehát a kedvezmény minden esetben a termék alap árából kerül levonásra.


Ha bármilyen kérdése felmerülne a vásárlással kapcsolatban, a webshop@napraforgokiado.hu email címen érdeklődhet.Új lovas meseregény-sorozat indul!

September 24, 2018

Új lovas meseregény-sorozat indul!

Most indítjuk útjára a Szandi meséi sorozatot, amelyben egy aranyos csikó, Szandi keresi a helyét a nagyvilágban. A kedves történetet élettel teli illusztrációk kísérik, felolvasásra vagy első olvasmánynak is tökéletes választás.

UBUKUBU új kalandokra indul!

September 14, 2018

UBUKUBU új kalandokra indul!

Folytatódik Ubukubu zűrkalandja: az iskolakezdést segítő sorozatunk legújabb részében a barátok a Labirintusbolygóra érkeznek, ahol nagy szükségük lesz a tájékozódási képességükre. Vajon kitalálnak-e az útvesztőből? Sikerül-e megmenteniük Gömbvillámot? A gyerekek segítségével egészen biztosan menni fog!

TOP