Készüljünk az iskolára

May 18, 2020

Készüljünk az iskolára

Gyereknapi akciónk keretében most olyan sorozatokat kínálunk kiemelt, 50%-os kedvezménnyel, amely a kisebbek fejlesztését, iskola-előkészítését segíti. Érdemes körülnézni a Gyerekhónap kategóriában, ahol az akció többi kötetét 35%-os kedvezménnyel tehetik a kosárba.

Az iskolai eredményességhez szükséges készségek fejlesztését nem lehet elég korán kezdeni. Természetesen ügyelni kell arra, hogy a feladatok a gyerek életkorának és készségeinek megfelelőek legyenek, ne terheljük túl őket, hiszen a túlzott elvárások akár visszafelé is elsülhetnek. A cél az, hogy ezeket a pár perces kis irányított foglalkozásokat a mindennapi játék részévé tegyük, így a gyerek - jó esetben - észre sem veszi, hogy ő éppen iskolaelőkészítő feladatokat végez.

Ehhez nyújt segítséget a szülőknek a Készülünk az iskolára-sorozat, amelyet akár 4 éves kortól is el lehet kezdeni. Ezekben a kötetekben fejlesztjük a gyerekek számfogalmát, szókincsét, természettel kapcsolatos fogalmait, ismereteit.

A Szókincsfejlesztés köteteiben pedig az angol nyelvvel ismerkedhetnek meg a gyerekek, játékos formában: a kihúzható elemek segítségével fedezhetik fel a kötetek témájához kapcsolódó szavakat.

A köteteket most féláron szerezhetik be itt, a webshopunkban! Az ajánlat 2020.05.21-ig érvényes, más kedvezménnyel nem összevonható. A csomagokat 7000 Ft-os megrendelés felett ingyen szállítjuk házhoz. Kérjük, továbbra is válasszák a lehető legkevesebb személyes érintkezéssel járó megoldásokat: a házhoszszállítást és az azonnali bankkártyás fizetést. A személyes átvétel továbbra is szünetel a nagykereskedelmi raktárunkban. Megértésüket köszönjük.

Kis felfedezők-sorozat most féláron!

May 22, 2020

Kis felfedezők-sorozat most féláron!

Hétfőig 50%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg a teljes Kis felfedezők-sorozatot! Ez az interaktív gyerekkönyv szórakoztatva tanítja a kicsiket, hiszen a felhajtható ablakok mögött számos érdekes vagy vicces tény várja, hogy olvasója felfedezze.

Matekos kötetekkel folytatódik a kiárusítás!

May 21, 2020

Matekos kötetekkel folytatódik a kiárusítás!

Az utolsó kötetek kiárusításán ezen a héten a matektanulásra helyeztük a hangsúlyt: most 66%-os kedvezménnyel rendelhetik meg a Tanulj könnyen! sorozat köteteit és a Legyél ász a szorzásban című foglalkoztatófüzet utolsó darabjait.

TOP