Kezdődik az Ünnepi Könyvhét

June 05, 2018

Kezdődik az Ünnepi Könyvhét

Június 7-11. között ismét a könyveké a főszerep a Vörösmarty téren.

A már megszokott nyár eleji időpontban kerül ismét megrendezésre az Ünnepi Könyvhét.
Idén is nagy szeretettel várunk minden érdeklődőt a Napraforgó Könyvkiadó standjánál, ahol meglepetésekkel, ajándékokkal, programokkal és 20% kiadói kedvezménnyel várunk minden könyvkedvelőt.

Nemcsak azért érdemes ellátogatni hozzánk, mert a rendezvény ideális a nyári olvasmányok kiválasztására, hanem a hangulat és a szuper programok miatt is.
A Vörösmarty tér kis színpadán pénteken 16:00-17:00-ig fellép Major Eszter és Bereznay Dániel, akik a megzenésített Évszakok verseket adják elő, az előadás után pedig 17:00-tól csatlakozik hozzájuk a leporellók képi világát megálmodó Kecskés Anna is, aki aztán egyedi rajzokkal díszítve dedikál is a helyszínen.

Szombaton a már szinte megszokottnak számító lufi hajtogató művészünk vár mindenkit a standnál és ráadásul valaki érkezik a múltból is...

A Napraforgó Könyvkiadó a 108-as standnál lesz megtalálható, várunk mindenkit sok szerettel!

Szenzációs mesekönyvakció!

October 16, 2018

Szenzációs mesekönyvakció!

Most hihetetlen kedvezménnyel juthat hozzá a Barátom / Barátnőm sorozatok köteteihez: a Hercegnő a barátnőm című kötetet 990 Ft-ért, a két sorozat többi tagját 50%-os kedvezménnyel rendelheti meg 2018.10.23-ig!

Boncahier, a tökéletes ajándék

October 15, 2018

Boncahier, a tökéletes ajándék

Új sorozatokkal bővült a Boncahier noteszek kínálata: az On the Road old timer autós borítókkal, az Into the Wild csodás, állatos borítókkal, míg a Patchwork vidám, színes borítókkal várja a jegyzetelni, rajzolni vágyó vagy emlékeket gyűjtő kicsiket, nagyokat, nőket és férfiakat.

TOP