Különleges történetek

October 24, 2019

Különleges történetek

Különleges történetekkel bővült kínáltunk: a 80 mesével a Föld kerül utánnyomása mellett mostantól Jules Verne gazdagon illusztrált átiratait is a kezükbe vehetik az olvasók.

Jules Verne-t nem hiába tartják a tudományos-fantasztikus irodalom atyjának: ő maga is nagy híve a technológiai fejlődésnek, műveiben több olyan fejlesztést és találmányt is megjósolt, amely az ő korában még egyáltalán nem, vagy csak jóval kezdetlegesebb formában létezett. Ezúttal egy igazán impozáns kötetben ismerkedhetnek meg a gyerekek a nagy író klasszikus történeteivel: a gazdagon illusztrált kötetben Nemo kapitány, a 80 nap alatt a Föld körül és A rejtelmes sziget kalandjait élhetik újra a kicsik és a nagyok is.

A 80 mesével a Föld körül című kötet is igazi különlegesség. Többnyire olyan meséket tartalmaz, amely az európai fül számára ismeretlenek: világ körüli útja során merít az észak-amerikai, dél-amerikai, afrikai, ázsiai, ausztrál vagy éppen a japán népmesekincsből is, az európai mellett. 

Magyar klasszikusokat minden polcra

May 28, 2020

Magyar klasszikusokat minden polcra

A Kiárusítás akcióban most a Benedek Elek meséihez juthatnak hozzá 66%-os kedvezménnyel. A Furfangos legények és a Tűzrőlpattant királylányok mesegyűjtemények mellett a Klasszikusok 50 matricával-sorozatban munkafüzet formájában is megrendelhetik a népszer magyar meséket. Emellett a Virágosat álmodtam tavaszi-nyári versei csempészhetnek örömet a mindennapokba.

Próbáljuk ki a divattervezést!

May 25, 2020

Próbáljuk ki a divattervezést!

A Gyerekhónap akció keretében csütörtökig 50% kedvezménnyel vásárolhatják meg a Princess TOP foglalkoztatófüzeteket, amelyekkel a gyerekek kipróbálhatják, milyen a divattervezők élete!

TOP