Különleges történetek

October 24, 2019

Különleges történetek

Különleges történetekkel bővült kínáltunk: a 80 mesével a Föld kerül utánnyomása mellett mostantól Jules Verne gazdagon illusztrált átiratait is a kezükbe vehetik az olvasók.

Jules Verne-t nem hiába tartják a tudományos-fantasztikus irodalom atyjának: ő maga is nagy híve a technológiai fejlődésnek, műveiben több olyan fejlesztést és találmányt is megjósolt, amely az ő korában még egyáltalán nem, vagy csak jóval kezdetlegesebb formában létezett. Ezúttal egy igazán impozáns kötetben ismerkedhetnek meg a gyerekek a nagy író klasszikus történeteivel: a gazdagon illusztrált kötetben Nemo kapitány, a 80 nap alatt a Föld körül és A rejtelmes sziget kalandjait élhetik újra a kicsik és a nagyok is.

A 80 mesével a Föld körül című kötet is igazi különlegesség. Többnyire olyan meséket tartalmaz, amely az európai fül számára ismeretlenek: világ körüli útja során merít az észak-amerikai, dél-amerikai, afrikai, ázsiai, ausztrál vagy éppen a japán népmesekincsből is, az európai mellett. 

Hercegnők mesekönyve és új pancsolóskönyv a kínálatban

November 21, 2019

Hercegnők mesekönyve és új pancsolóskönyv a kínálatban

Két újdonsággal is bővült kínálatunk: a Hercegnők mesekönyve a jól ismert történeteket hozza el a kicsiknek, míg a Színváltós pancsolókönyv-sorozat a legkisebbek arcára csalhat mosolyt.

Neveljünk egészséges gyereket a Több mint testőr műsorában

November 12, 2019

Neveljünk egészséges gyereket a Több mint testőr műsorában

Nemrég a TV2 Több mint testőr műsorában hallhattunk a Neveljünk egészséges gyereket - sorozat hasznosságáról.

TOP