Mandalák és színezők gyerekeknek

July 28, 2020

Mandalák és színezők gyerekeknek

ÚJDONSÁG! A mandalák, és maga a színezés folyamata köztudottan segít a stressz kezelésében. Újdonságunkban a kicsik is kipróbálhatják a monoton munkafolyamatban való elmerülés előnyeit, és az elkészült alkotásokat - méretük miatt - nyugodtan ki lehet tenni a szobába is.

A Mandalák és színezők gyerekeknek-sorozat két kötete telis-tele van szebbnél szebb, kiszínezésre váró, nagyméretű rajzokkal. A gyerekek igazi alkotó tevékenységet végezhetnek színezés közben, elmerülhetnek a színek és a formák rengetegében, és egy kicsit távolabb kerülhetnek a mindennapoktól. 

A csomagokat 7000 Ft felett ingyen kiszállítjuk. Megrendeléskor kérjük, hogy továbbra is részesítsék előnyben a kevés személyes kontaktussal járó megoldásokat: a házhoz szállítást és az előzetes, bankkártyás fizetést. A személyes átvétel nagykereskedelmi raktárunkban szünetel. Megértésüket köszönjük. 


Matekozzunk! Szuper foglalkoztatók a kiárusításban

August 05, 2020

Matekozzunk! Szuper foglalkoztatók a kiárusításban

Ezen a héten a nagyobb gyerekeknek szerezhetik be kifutó sorozataink utolsó darabját 66%-os kedvezménnyel. A három sorozattal az iskolások ismételhetik át szórakoztató módon a matekórák anyagát: az első lépésektől a szorzótáblán át a matematika gyakorlati alkalmazásáig rengeteg lehetőség várja a gyerekeket.

Irány a suli! Új akcióval indítjuk az augusztust

August 03, 2020

Irány a suli! Új akcióval indítjuk az augusztust

Hamarosan becsöngetnek! Pánikra semmi ok, még rengeteg időnk van felkészülni az új tanévre. Augusztusi akciónkban szuper ismeretterjesztő kötetekből és készségfejlesztő kiadványokból válogathatnak 35-50%-os kedvezménnyel. Matek, angol, földrajz, biosz vagy éppen az olvasás a probléma? Segítünk formába lendüli szeptemberre!

TOP