Matricás füzetekkel folytatódik a kiárusítás

July 29, 2020

Matricás füzetekkel folytatódik a kiárusítás

Érdemes körülnézni a Kiárusítás-kategóriában is, hiszen féláron kínáljuk kifutó sorozataink utolsó darabjait, sőt, a heti, kiemelt kötetekhez 66%-os kedvezménnyel juthatnak hozzá megrendelőink. Ezen a héten a matricás albumok közül emeltünk ki sorozatokat.

A Matricás járművek négy kötete az autók, tehergépjárművek és egyéb guruló csodás kedvelőinek készültek, míg a Közlekedés matricákkal-sorozat a biztonságos közlekedéshez ad tippeket a gyerekeknek, utazzanak autóval, busszal vagy biciklivel. Az 1000 matrica angolul gyerekeknek pedig a szókincs bővítésében nyújt segítséget az angol nyelvvel ismerkedőknek

Az ajánlat 2020.08.05-ig vagy a készlet erejéig érvényes, más kedvezménnyel nem összevonható. 

A megrendeléseket 7000 Ft felett ingyen kiszállítjuk. Kérjük, továbbra is részesítsék előnyben a kevés személyes érintkezéssel jár megoldásokat: a házhoz szállítást és az előzetes, bankkártyás fizetést. A személyes átvétel nagykereskedelmi raktárunkban nem lehetséges. Megértésüket köszönjük! 


Matekozzunk! Szuper foglalkoztatók a kiárusításban

August 05, 2020

Matekozzunk! Szuper foglalkoztatók a kiárusításban

Ezen a héten a nagyobb gyerekeknek szerezhetik be kifutó sorozataink utolsó darabját 66%-os kedvezménnyel. A három sorozattal az iskolások ismételhetik át szórakoztató módon a matekórák anyagát: az első lépésektől a szorzótáblán át a matematika gyakorlati alkalmazásáig rengeteg lehetőség várja a gyerekeket.

Irány a suli! Új akcióval indítjuk az augusztust

August 03, 2020

Irány a suli! Új akcióval indítjuk az augusztust

Hamarosan becsöngetnek! Pánikra semmi ok, még rengeteg időnk van felkészülni az új tanévre. Augusztusi akciónkban szuper ismeretterjesztő kötetekből és készségfejlesztő kiadványokból válogathatnak 35-50%-os kedvezménnyel. Matek, angol, földrajz, biosz vagy éppen az olvasás a probléma? Segítünk formába lendüli szeptemberre!

TOP