Megérkeztek a télapós színezők, lapozók és foglalkoztatófüzetek!

November 06, 2019

Megérkeztek a télapós színezők, lapozók és foglalkoztatófüzetek!

Új, télapós és karácsonyi kifestőfüzetekkel, matricás albumokkal és lapozókkal bővült kínálatunk. Az 500 matrica-sorozat a Télapó postavonatáról és a Télapó titkáról szól, míg a kicsik színezhetnek és matricázhatnak is a Karácsonyi kifestőfüzet-sorozat köteteiben. Új kötetekkel bővült a Karácsonyi lapozó-sorozat, míg a Nézd, itt a Télapó / Nézd, itt a hóember vidám, mozgó szemeivel bűvölheti el a legkisebbeket.

Az 500 matrica-sorozatban a gyerekek saját maguk álmodhatják meg az egyes képeket: ehhez kapnak egy rövid leírást, egy háttérképet, és rengeteg, tematikusan is az oldalhoz rendelt matricát, amelyből maguk hozhatják létre a nekik tetsző képet. Két történetet eleveníthetnek meg, az egyik a Télapó postavonatáról, a másik a Télapó titkáról szól.

A Karácsonyi kifestőfüzet-sorozat Színezz a Télapóval és a Színezz a hóemberrel kötetei rengeteg, nagy ábrás színezővel és egy oldalnyi matricával várja a kreatív kicsiket, akik a képelőerejük segítségével kelthetik életre a képeket.

Szintén a kisebbeknek szól a Nézd!-sorozat, ahol egy-egy rövid, vicces lapozót vehetnek kézbe a Télapó és a hóember kalandjaival. A kötetet a vicces, mozgatható szemek teszik még kedvesebbé.

Két új kötettel bővült a Karácsonyi lapozó-sorozatunk: a tancolt kötetek ezúttal az erdei állatok karácsonyába és Rudolf bújócskázásába enged bepillantást. 

Új mesés kirakóskönyvekkel bővült kínálatunk!

February 20, 2020

Új mesés kirakóskönyvekkel bővült kínálatunk!

Két kirakóskönyv-sorozattal is bővült kínálatunk: új sorozatunk a Mesés kirakók három kötete egy-egy klasszikus történetet visz közelebb a gyerekekhez, míg utánnyomásban érkezett, újra rendelhető a Tündérmesék kirakókkal két kötete is.

Tapintsd meg! Interaktív könyv babáknak

February 10, 2020

Tapintsd meg! Interaktív könyv babáknak

Új, interaktív sorozattal kedveskedünk a legkisebbeknek. A Tapintsd meg! köteteiben a gyerekek az ujjaikkal körberajzolhatják a képeket, ebben a rajzok körül futó bemélyedés segíti őket.

TOP