Megjelent a Szandi meséi harmadik kötete!

February 28, 2019

Megjelent a Szandi meséi harmadik kötete!

Új résszel bővül a Szandi meséi-sorozat: ezúttal Szandi a Repülő Lovak Földjén próbál meg új barátokat keresni. Igen ám, de ő annyira más, mint a többi szárnyas ló, hiszen őt a Zöldellő völgy ménese nevelte fel. Vajon sikerül-e új barátot találnia? És mi lesz Vilivel, a régi legeslegjobb barátjával?

A Szandi meséi-sorozat kedves, rövid, nagybetűs kötetei azoknak készülnek, akik éppen barátkoznak az önálló olvasással. A történet nagyon kedves, élettel teli, egyszerű mese a titkokról, a beilleszkedésről, önmagunk és mások elfogadásáról.

Az első két kötetben Szandi előbb rádöbben, hogy nem véletlenül érzi magát annyira másnak, mint a Zöldellő völgy ménesének többi tagja, hanem azért, mert ő tényleg más: egy repülő ló. A második kötetben a repülő lovak körül bonyolódik a cselekmény: léteznek-e egyáltalán? Vagy Szandi lenne az egyetlen szárnyas ló? A kíváncsi csikó váratlan helyről, a morcos, öreg tanárától kap segítséget, és végre elindulhat a nagy útra, amely végén talán olyan repülő lovak várnak rá, amilyen ő is.

A harmadik kötet többnyire a Repülő Lovak Földjén játszódik: vajon sikerül-e Szandinak új barátokat találnia? És mi lesz a hűséges, régi barátjával, Vilivel, aki elkísérte őt erre a veszélyes kalandra, ám most ő lett idegen a rengeteg repülő ló között? 

Tavaszi árzuhanás

March 22, 2019

Tavaszi árzuhanás

Érdemes átböngészni új kategóriánkat, a Tavaszi árzuhanást, ahol a frissen akciózott sorozatainkat találhatják. Ezekre a termékekre is érvényes a webshop 30%-os kedvezménye, tehát valóban jelentős árengedménnyel lehet hozzájutni bizonyos BONCAHIER és PRINCESS Top kötetekhez, vagy a Formás szakácskönyvek, a Kódgép vagy a Te vagy az ész! köteteihez.

103 kísérlettel bővült kínálatunk

March 20, 2019

103 kísérlettel bővült kínálatunk

Új ismeretterjesztő kötettel bővült kínálatunk: az 103 kísérletben pontosan százhárom kísérletet végezhetnek el a gyerekek a hanggal, a vízzel vagy a levegővel.

TOP