Megjelent a Szandi meséi harmadik kötete!

February 28, 2019

Megjelent a Szandi meséi harmadik kötete!

Új résszel bővül a Szandi meséi-sorozat: ezúttal Szandi a Repülő Lovak Földjén próbál meg új barátokat keresni. Igen ám, de ő annyira más, mint a többi szárnyas ló, hiszen őt a Zöldellő völgy ménese nevelte fel. Vajon sikerül-e új barátot találnia? És mi lesz Vilivel, a régi legeslegjobb barátjával?

A Szandi meséi-sorozat kedves, rövid, nagybetűs kötetei azoknak készülnek, akik éppen barátkoznak az önálló olvasással. A történet nagyon kedves, élettel teli, egyszerű mese a titkokról, a beilleszkedésről, önmagunk és mások elfogadásáról.

Az első két kötetben Szandi előbb rádöbben, hogy nem véletlenül érzi magát annyira másnak, mint a Zöldellő völgy ménesének többi tagja, hanem azért, mert ő tényleg más: egy repülő ló. A második kötetben a repülő lovak körül bonyolódik a cselekmény: léteznek-e egyáltalán? Vagy Szandi lenne az egyetlen szárnyas ló? A kíváncsi csikó váratlan helyről, a morcos, öreg tanárától kap segítséget, és végre elindulhat a nagy útra, amely végén talán olyan repülő lovak várnak rá, amilyen ő is.

A harmadik kötet többnyire a Repülő Lovak Földjén játszódik: vajon sikerül-e Szandinak új barátokat találnia? És mi lesz a hűséges, régi barátjával, Vilivel, aki elkísérte őt erre a veszélyes kalandra, ám most ő lett idegen a rengeteg repülő ló között? 

Ajándék a megrendelések mellé

May 22, 2019

Ajándék a megrendelések mellé

Mostantól vasárnapig minden megrendelés mellé ajándék plüsst adunk :)

Így használd a kuponodat

May 13, 2019

Így használd a kuponodat

Az árengedményre jogosító kupon beírására alkalmas felület a "Tovább a fizetésre" gomb megnyomása után, a kosárba helyezett tételek alatt jelentik meg, ide kell beírni a kuponkódot.

TOP