Megjelent a Szandi meséi-sorozat ötödik kötete

September 04, 2019

Megjelent a Szandi meséi-sorozat ötödik kötete

Már az ötödik kötetnél tart Szandi, a repülő kiscsikó kalandja. Ebben a kalandban a gonosz erdőkoboldokkal veszi fel a harcot, és végre kiderül a különleges képessége is...

Szandi, mindig tudta, hogy ő más, mint a Zöldellő völgy ménesének többi tagja. Az első kötetben kiderül, hogy a gyanúja nem alaptalan, ő ugyanis repülő ló. A további kötetekben Szandi felkutatja a repülő lovakat és megpróbál beilleszkedni közéjük. 

Az ötödik kötetben a sikeres hercegnői vizsga után Szandi végre segíthet a népének az erdőkoboldok elleni küzdelemben. A koboldok ugyanis kitépik a lovak tollait, így akarnak repülni, csakhogy a tollát vesztett ló hamarosan legyengül, megbetegszik. Szandi egészen újszerű módon lát neki a probléma megoldásának, de sikerrel járhat-e egy ilyen tapasztalatlan csikó? Vagy rászedik a gonosz koboldok? 

Varázsoljunk vízzel!

July 09, 2020

Varázsoljunk vízzel!

Új sorozatunk, a Varázsecset olyan kifestőfüzet, amelyhez nem kell ceruza, zsírkréta vagy vízfesték, csak egy kis víz: a füzetekhez mellékelt ecsetet kell megtölteni vele, és már indulhat is a móka! Az ecsettel előhívható a fehér oldalak alatt lapuló kép. És amíg a gyerek az ecsettel dolgozik, a felnőtt felolvashatja neki a füzetben található szöveget, és beszélgethetnek is róla, így igazán minőségi időt tölthetnek együtt.

Kifestőt mindenkinek, a kicsiknek és a nagyoknak is!

July 08, 2020

Kifestőt mindenkinek, a kicsiknek és a nagyoknak is!

Kifestőfüzetekkel folytatódik az utolsó darabok kiárusítása. A színezés fejleszti a kreativitást és segít megküzdeni a stresszel, ezért jó szívvel ajánljunk bármelyik korosztálynak. Most hihetetlen, 66%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg kifutó kifestőfüzeteink utolsó darabjait!

TOP