Megjelent a Szandi meséi-sorozat ötödik kötete

September 04, 2019

Megjelent a Szandi meséi-sorozat ötödik kötete

Már az ötödik kötetnél tart Szandi, a repülő kiscsikó kalandja. Ebben a kalandban a gonosz erdőkoboldokkal veszi fel a harcot, és végre kiderül a különleges képessége is...

Szandi, mindig tudta, hogy ő más, mint a Zöldellő völgy ménesének többi tagja. Az első kötetben kiderül, hogy a gyanúja nem alaptalan, ő ugyanis repülő ló. A további kötetekben Szandi felkutatja a repülő lovakat és megpróbál beilleszkedni közéjük. 

Az ötödik kötetben a sikeres hercegnői vizsga után Szandi végre segíthet a népének az erdőkoboldok elleni küzdelemben. A koboldok ugyanis kitépik a lovak tollait, így akarnak repülni, csakhogy a tollát vesztett ló hamarosan legyengül, megbetegszik. Szandi egészen újszerű módon lát neki a probléma megoldásának, de sikerrel járhat-e egy ilyen tapasztalatlan csikó? Vagy rászedik a gonosz koboldok? 

Új naplókkal bővült a Boncahier!

November 11, 2019

Új naplókkal bővült a Boncahier!

Négy új sorozattal is bővült népszerű naplómárkánk, a Boncahier, ezentúl a mediterrán és az egyiptomi motívumok kedvelői is találnak majd kedvükre való borítót a naplók között.

Megérkeztek a télapós színezők, lapozók és foglalkoztatófüzetek!

November 06, 2019

Megérkeztek a télapós színezők, lapozók és foglalkoztatófüzetek!

Új, télapós és karácsonyi kifestőfüzetekkel, matricás albumokkal és lapozókkal bővült kínálatunk. Az 500 matrica-sorozat a Télapó postavonatáról és a Télapó titkáról szól, míg a kicsik színezhetnek és matricázhatnak is a Karácsonyi kifestőfüzet-sorozat köteteiben. Új kötetekkel bővült a Karácsonyi lapozó-sorozat, míg a Nézd, itt a Télapó / Nézd, itt a hóember vidám, mozgó szemeivel bűvölheti el a legkisebbeket.

TOP