Megjelent a Szandi meséi-sorozat ötödik kötete

September 04, 2019

Megjelent a Szandi meséi-sorozat ötödik kötete

Már az ötödik kötetnél tart Szandi, a repülő kiscsikó kalandja. Ebben a kalandban a gonosz erdőkoboldokkal veszi fel a harcot, és végre kiderül a különleges képessége is...

Szandi, mindig tudta, hogy ő más, mint a Zöldellő völgy ménesének többi tagja. Az első kötetben kiderül, hogy a gyanúja nem alaptalan, ő ugyanis repülő ló. A további kötetekben Szandi felkutatja a repülő lovakat és megpróbál beilleszkedni közéjük. 

Az ötödik kötetben a sikeres hercegnői vizsga után Szandi végre segíthet a népének az erdőkoboldok elleni küzdelemben. A koboldok ugyanis kitépik a lovak tollait, így akarnak repülni, csakhogy a tollát vesztett ló hamarosan legyengül, megbetegszik. Szandi egészen újszerű módon lát neki a probléma megoldásának, de sikerrel járhat-e egy ilyen tapasztalatlan csikó? Vagy rászedik a gonosz koboldok? 

Olvass az állatok csodás világáról

September 18, 2019

Olvass az állatok csodás világáról

Újra kapható népszerű kötetünk, A dinoszauruszok csodás világa, ráadásul két új kötettel is bővül a sorozat: a gyerekek megismerkedhetnek a ragadozók és a furcsa állatok világával is.

Merüljünk el A tudomány és a technológia történetében

September 05, 2019

Merüljünk el A tudomány és a technológia történetében

Új ismeretterjesztő könyvvel gazdagodott kínálatunk, amely az emberiség fejlődésébe vezeti be az olvasót: A tudomány és a technika fejlődése cím kötetben a gyerekek színes illusztrációkkal és olvasmányos szócikkekkel követhetik végig a fejlődést az első szerszámoktól az űr felfedezésééig.

TOP