Megjelent a Titkos unikornisos napló!

March 04, 2020

Megjelent a Titkos unikornisos napló!

Minden kislány álma egy olyan napló, amelybe leírhatja legféltettebb titkait, és az megőrzi őket. A Titkos unikornisos napló lakatja garantálja, hogy biztonságban vannak benne a titkok!

A Titkos unikornisos napló vidám oldalain rengeteg ötlet is várja kis tulajdonosát: írhat a barátairól, a családjáról, az otthonáról, a suliról, a fiúkról... De kaphat útmutatót meghívók készítéséhez, pizsiparti szervezéséhez, titkosírás-tintához vagy egy tuti sütihez, amivel feldobhatja a barátnős délutánt. A kedves unikornisok végig vele maradnak, a kötetet lezáró lakat pedig garantálja, hogy a leírt titkokat nem olvashatja el illetéktelen személy! 

Akció a BONCAHIER naplókra!

March 27, 2020

Akció a BONCAHIER naplókra!

Írjunk naplót! Rögzítsük az unalmasnak tűnő mindennapjainkat, hogy később visszaolvashassuk, mennyi minden történt velünk akkor, amikor azt hittük, nem történik semmi... Ehhez most 40% kedvezménnyel vásárolhatnak Boncahier naplót itt, a webshopunkban.

Új kötettel bővül a Szandi meséi-sorozat!

March 18, 2020

Új kötettel bővül a Szandi meséi-sorozat!

Népszerű sorozatunk, a Szandi meséi már a hetedik köteténél tart. Ez a kedves regényfolyam első olvasmánynak is kiváló, bájos és tanulságos története minden lórajongónak kötelező olvasmány :)

TOP