Megjelentek a Kalandos küldetés-sorozat új kötetei!

February 21, 2019

Megjelentek a Kalandos küldetés-sorozat új kötetei!

Két új kötettel is bővült a Kalandos küldetés-sorozat: ezúttal két földrajzi kalandban lehet az olvasó a főhős, ahol ő maga döntheti el, hogy merre indul tovább, melyik utat választja. A döntéshez használnia kell a tudását - és a józan eszét is, így a kaland végére rádöbbenhet, hogy többet tud, mint gondolta!

A Kalandos küldetés-sorozat ún. lapozgatós könyveket rejt: az oldalakat nem sorrendben kell olvasni, hanem az egyes fejezetek, szócikkek végén az olvasó választhat két, három, vagy néha több lehetőség közül, hogy merre akarja folytatni a történetet. A kötetek középpontjában mindig egy rejtély, egy megoldandó talány áll, és a gyerek a saját tudása, tapasztalatai, vagy akár a józan esze alapján választhatja ki a helyeset a felkínált lehetőségek közül. Nem kell azonban aggódni, akkor sem téved el, ha véletlenül rosszat választott, mert a könyv visszairányítja az eredeti kérdéshez, ahol újra próbálkozhat. És a kaland végén a gyerek szembesülhet azzal, hogy jóval többet tud annál, mint gondolta, hiszen megoldotta a rejtélyt!

Ezúttal két földrajzi történettel várjuk kis olvasóinkat: az Irány a Föld mélye egy vulkán belsejébe, míg a Mélytengeri vészhelyzet a tengeri hajózás, élővilág és földrajzi jellegzetességek világába kalauzolja el a gyerekeket.

Kalandra fel, legyél TE a főhős!

Ajándék a megrendelések mellé

May 22, 2019

Ajándék a megrendelések mellé

Mostantól vasárnapig minden megrendelés mellé ajándék plüsst adunk :)

Így használd a kuponodat

May 13, 2019

Így használd a kuponodat

Az árengedményre jogosító kupon beírására alkalmas felület a "Tovább a fizetésre" gomb megnyomása után, a kosárba helyezett tételek alatt jelentik meg, ide kell beírni a kuponkódot.

TOP