Mesekönyvekkel bővült kínálatunk

October 08, 2018

Mesekönyvekkel bővült kínálatunk

Ezen a héten egy új kötettel, a Mesék szárnyán klasszikus meséket tartalmazó antológiával bővült kínálatunk, és újra rendelhetővé váltak a Csodaszép altatómesék is!

A Mesék szárnyán klasszikus meséket magába foglaló gyűjtemény olyan kihagyhatatlan történeteket tár a legkisebbek elé, mint Hamupipőke, Hófehérke vagy A csizmás kandúr. A kötet két borítóval kerül a boltokba, így mindenki kiválaszthatja a számára jobban tetsző kivitelt.

A Csodaszép altatómesék három kötettel érkezett: az egyikben Andersen, a másikban a Grimm fivérek, míg a harmadikban a Klasszikus mesékben a nagy francia mesegyűjtő, Perrault írásait olvashatják a kicsik és a nagyok. 


Szenzációs mesekönyvakció!

October 16, 2018

Szenzációs mesekönyvakció!

Most hihetetlen kedvezménnyel juthat hozzá a Barátom / Barátnőm sorozatok köteteihez: a Hercegnő a barátnőm című kötetet 990 Ft-ért, a két sorozat többi tagját 50%-os kedvezménnyel rendelheti meg 2018.10.23-ig!

Boncahier, a tökéletes ajándék

October 15, 2018

Boncahier, a tökéletes ajándék

Új sorozatokkal bővült a Boncahier noteszek kínálata: az On the Road old timer autós borítókkal, az Into the Wild csodás, állatos borítókkal, míg a Patchwork vidám, színes borítókkal várja a jegyzetelni, rajzolni vágyó vagy emlékeket gyűjtő kicsiket, nagyokat, nőket és férfiakat.

TOP