Mesekönyvekkel bővült kínálatunk

October 08, 2018

Mesekönyvekkel bővült kínálatunk

Ezen a héten egy új kötettel, a Mesék szárnyán klasszikus meséket tartalmazó antológiával bővült kínálatunk, és újra rendelhetővé váltak a Csodaszép altatómesék is!

A Mesék szárnyán klasszikus meséket magába foglaló gyűjtemény olyan kihagyhatatlan történeteket tár a legkisebbek elé, mint Hamupipőke, Hófehérke vagy A csizmás kandúr. A kötet két borítóval kerül a boltokba, így mindenki kiválaszthatja a számára jobban tetsző kivitelt.

A Csodaszép altatómesék három kötettel érkezett: az egyikben Andersen, a másikban a Grimm fivérek, míg a harmadikban a Klasszikus mesékben a nagy francia mesegyűjtő, Perrault írásait olvashatják a kicsik és a nagyok. 


Új kötettel bővül a LEGO-sorozat!

February 05, 2019

Új kötettel bővül a LEGO-sorozat!

A jól ismert LEGO-sorozat ezúttal 30 robotmodell megépítéséhez ad ötletet azoknak, akiknél túl sok a felhasználatlan építőelem otthon. Utánnyomásban érkezett, újra rendelhető a sorozat Járművek építőelemekből kötete.

Megjelent a Feladatblokk

January 23, 2019

Megjelent a Feladatblokk

Új sorozattal bővült kínálatunk: a Feladatblokk kötetei játékosan fejlesztik az iskolába készülő vagy éppen iskolát kezdő gyerekek készségeit.

TOP