Mostantól minden megrendeléshez ajándékot adunk!

November 28, 2019

Mostantól minden megrendeléshez ajándékot adunk!

Közeledik a Mikulás és a karácsony, ezért mi is szeretnénk egy kis aprósággal örömet szerezni vásárlóinknak: mostantól év végéig minden megrendelés mellé adunk egy kis ajándékot, illetve a 10 000 Ft felett vásárlókat egy vászontáskával lepjük meg.

Most még jobban megéri nálunk megvásárolni a Mikulás-csomagba vagy a karácsonyfa alá szánt ajándékokat, hiszen egy-egy apró meglepetést is csomagolunk minden megrendelés mellé. 7 000 Ft fölött a kiszállítás továbbra is ingyenes, és ha 10 000 Ft fölött rendel, egy vászontáskát kap tőlünk ajándékba! 

Magyar klasszikusokat minden polcra

May 28, 2020

Magyar klasszikusokat minden polcra

A Kiárusítás akcióban most a Benedek Elek meséihez juthatnak hozzá 66%-os kedvezménnyel. A Furfangos legények és a Tűzrőlpattant királylányok mesegyűjtemények mellett a Klasszikusok 50 matricával-sorozatban munkafüzet formájában is megrendelhetik a népszer magyar meséket. Emellett a Virágosat álmodtam tavaszi-nyári versei csempészhetnek örömet a mindennapokba.

Próbáljuk ki a divattervezést!

May 25, 2020

Próbáljuk ki a divattervezést!

A Gyerekhónap akció keretében csütörtökig 50% kedvezménnyel vásárolhatják meg a Princess TOP foglalkoztatófüzeteket, amelyekkel a gyerekek kipróbálhatják, milyen a divattervezők élete!

TOP