Napraforgók - megjelent Major Eszter és barátai cd-je!!!

November 16, 2018

Napraforgók - megjelent Major Eszter és barátai cd-je!!!

Az Évszakok megszólalnak! Major Eszter, az Évszakok leporelló-sorozat szerzője és barátai, többek között Szekeres Adrien, Völgyesi Gabriella, Kocsis Tibor, Kökény Attila és fia, valamint Csipa keltik életre a dalokat. A lemez cd-tokban és könyvcsomagban is rendelhető a webshopunkban.

A felnőttek és a gyerekek világából egy csodálatos zenei kaland született. A tavaszi és a nyári Évszakok-leporellók versei ezúttal dalban szólalnak meg a Napraforgók - Major Eszter és barátai című lemezen. A tizenkét dal tizenkét csodálatos előadót kapott:

Bicikli - Csipa
Rügy - Major Eszter
Madárcsicsergés - Kocsis Tibor
Szúnyog - Lombos Márton "Lombos úr"
Sárkányeregetés - Szekeres Adrien
Gumicsizma - Cleo Mitilineou
Fagyi - Éliás Gyula jr
Napraforgó - Völgyesi Gabriella
Nyári szerelem - Siklósi Balázs
Nyuszi - Claudia Balla
Felhők - Bereznay Dani
Szivárvány - Kökény Attila és Lali

A könyvcsomagban a cd mellett négy leporelló (Tavaszi álom, Tavaszi kaland, Nyári álom és Nyári kaland) és két kifestőfüzet (Tavaszi színező, Nyári színező) is megtalálható, kiváló ajándék. 

Űrbéli akció!

July 17, 2019

Űrbéli akció!

A Holdra szállás 50. évfordulója alkalmából ezen a héten 50%-os kedvezménnyel rendelhetnek a világűrhöz kapcsolódó tematikájú kiadványainkból.

Tudományos sorozatokat ajánlunk

June 26, 2019

Tudományos sorozatokat ajánlunk

Azokra a gyerekekre is gondoltunk, akiket a tények jobban érdekelnek a kitalált történeteknél. Nekik szól az Űrbéli matricák-sorozat két kötete, és hamarosan új kötetekkel gazdagodik a 101 dolog, amit jó ha tudsz... sorozatunk is.

TOP