Napraforgók - megjelent Major Eszter és barátai cd-je!!!

November 16, 2018

Napraforgók - megjelent Major Eszter és barátai cd-je!!!

Az Évszakok megszólalnak! Major Eszter, az Évszakok leporelló-sorozat szerzője és barátai, többek között Szekeres Adrien, Völgyesi Gabriella, Kocsis Tibor, Kökény Attila és fia, valamint Csipa keltik életre a dalokat. A lemez cd-tokban és könyvcsomagban is rendelhető a webshopunkban.

A felnőttek és a gyerekek világából egy csodálatos zenei kaland született. A tavaszi és a nyári Évszakok-leporellók versei ezúttal dalban szólalnak meg a Napraforgók - Major Eszter és barátai című lemezen. A tizenkét dal tizenkét csodálatos előadót kapott:

Bicikli - Csipa
Rügy - Major Eszter
Madárcsicsergés - Kocsis Tibor
Szúnyog - Lombos Márton "Lombos úr"
Sárkányeregetés - Szekeres Adrien
Gumicsizma - Cleo Mitilineou
Fagyi - Éliás Gyula jr
Napraforgó - Völgyesi Gabriella
Nyári szerelem - Siklósi Balázs
Nyuszi - Claudia Balla
Felhők - Bereznay Dani
Szivárvány - Kökény Attila és Lali

A könyvcsomagban a cd mellett négy leporelló (Tavaszi álom, Tavaszi kaland, Nyári álom és Nyári kaland) és két kifestőfüzet (Tavaszi színező, Nyári színező) is megtalálható, kiváló ajándék. 

Új kötettel bővül a LEGO-sorozat!

February 05, 2019

Új kötettel bővül a LEGO-sorozat!

A jól ismert LEGO-sorozat ezúttal 30 robotmodell megépítéséhez ad ötletet azoknak, akiknél túl sok a felhasználatlan építőelem otthon. Utánnyomásban érkezett, újra rendelhető a sorozat Járművek építőelemekből kötete.

Megjelent a Feladatblokk

January 23, 2019

Megjelent a Feladatblokk

Új sorozattal bővült kínálatunk: a Feladatblokk kötetei játékosan fejlesztik az iskolába készülő vagy éppen iskolát kezdő gyerekek készségeit.

TOP