Napraforgók - megjelent Major Eszter és barátai cd-je!!!

November 16, 2018

Napraforgók - megjelent Major Eszter és barátai cd-je!!!

Az Évszakok megszólalnak! Major Eszter, az Évszakok leporelló-sorozat szerzője és barátai, többek között Szekeres Adrien, Völgyesi Gabriella, Kocsis Tibor, Kökény Attila és fia, valamint Csipa keltik életre a dalokat. A lemez cd-tokban és könyvcsomagban is rendelhető a webshopunkban.

A felnőttek és a gyerekek világából egy csodálatos zenei kaland született. A tavaszi és a nyári Évszakok-leporellók versei ezúttal dalban szólalnak meg a Napraforgók - Major Eszter és barátai című lemezen. A tizenkét dal tizenkét csodálatos előadót kapott:

Bicikli - Csipa
Rügy - Major Eszter
Madárcsicsergés - Kocsis Tibor
Szúnyog - Lombos Márton "Lombos úr"
Sárkányeregetés - Szekeres Adrien
Gumicsizma - Cleo Mitilineou
Fagyi - Éliás Gyula jr
Napraforgó - Völgyesi Gabriella
Nyári szerelem - Siklósi Balázs
Nyuszi - Claudia Balla
Felhők - Bereznay Dani
Szivárvány - Kökény Attila és Lali

A könyvcsomagban a cd mellett négy leporelló (Tavaszi álom, Tavaszi kaland, Nyári álom és Nyári kaland) és két kifestőfüzet (Tavaszi színező, Nyári színező) is megtalálható, kiváló ajándék. 

Tavaszi árzuhanás

March 22, 2019

Tavaszi árzuhanás

Érdemes átböngészni új kategóriánkat, a Tavaszi árzuhanást, ahol a frissen akciózott sorozatainkat találhatják. Ezekre a termékekre is érvényes a webshop 30%-os kedvezménye, tehát valóban jelentős árengedménnyel lehet hozzájutni bizonyos BONCAHIER és PRINCESS Top kötetekhez, vagy a Formás szakácskönyvek, a Kódgép vagy a Te vagy az ész! köteteihez.

103 kísérlettel bővült kínálatunk

March 20, 2019

103 kísérlettel bővült kínálatunk

Új ismeretterjesztő kötettel bővült kínálatunk: az 103 kísérletben pontosan százhárom kísérletet végezhetnek el a gyerekek a hanggal, a vízzel vagy a levegővel.

TOP