Olvass az állatok csodás világáról

September 18, 2019

Olvass az állatok csodás világáról

Újra kapható népszerű kötetünk, A dinoszauruszok csodás világa, ráadásul két új kötettel is bővül a sorozat: a gyerekek megismerkedhetnek a ragadozók és a furcsa állatok világával is.

A kötetek érdekes szócikkei és fotói segítségével a gyerekek betekintést nyerhetnek az állatok életmódjába, a természetben betöltött szerepébe, mindennapjaiba. A ragadozók csodás világában a "szokásos" ragadozók állatok mellett olyan veszélyes állatokról is olvashatnak, mint a nílusi víziló vagy a nyílméregbéka, míg A furcsa állatok csodás világában a rovarok, gyíkok, pókok mellett más, különös lények, például az axolotl vagy az atlanti tőrfarkú rák életmódjáról is szerezhetnek ismereteket. 

Új mesés kirakóskönyvekkel bővült kínálatunk!

February 20, 2020

Új mesés kirakóskönyvekkel bővült kínálatunk!

Két kirakóskönyv-sorozattal is bővült kínálatunk: új sorozatunk a Mesés kirakók három kötete egy-egy klasszikus történetet visz közelebb a gyerekekhez, míg utánnyomásban érkezett, újra rendelhető a Tündérmesék kirakókkal két kötete is.

Tapintsd meg! Interaktív könyv babáknak

February 10, 2020

Tapintsd meg! Interaktív könyv babáknak

Új, interaktív sorozattal kedveskedünk a legkisebbeknek. A Tapintsd meg! köteteiben a gyerekek az ujjaikkal körberajzolhatják a képeket, ebben a rajzok körül futó bemélyedés segíti őket.

TOP