Péntekig váltható be a hírlevélben kapott kupon

May 27, 2019

Péntekig váltható be a hírlevélben kapott kupon

A hírlevélre feliratkozók 50%-os kuponja 2019.05.31-ig váltható be!

Érvényesítse kedvezményét még ma, hiszen a hírlevélre feliratkozóknak adott speciális, 50%-os árengedményre jogosító kupon beváltási határideje 2019.05.31-én pénteken lejár!

Gondoljon az általános iskolai ballagásra, az év végi jutalomkönyvekre, és ne hagyja veszni ezt a rendkívüli ajánlatot. Varázsoljunk vízzel!

July 09, 2020

Varázsoljunk vízzel!

Új sorozatunk, a Varázsecset olyan kifestőfüzet, amelyhez nem kell ceruza, zsírkréta vagy vízfesték, csak egy kis víz: a füzetekhez mellékelt ecsetet kell megtölteni vele, és már indulhat is a móka! Az ecsettel előhívható a fehér oldalak alatt lapuló kép. És amíg a gyerek az ecsettel dolgozik, a felnőtt felolvashatja neki a füzetben található szöveget, és beszélgethetnek is róla, így igazán minőségi időt tölthetnek együtt.

Kifestőt mindenkinek, a kicsiknek és a nagyoknak is!

July 08, 2020

Kifestőt mindenkinek, a kicsiknek és a nagyoknak is!

Kifestőfüzetekkel folytatódik az utolsó darabok kiárusítása. A színezés fejleszti a kreativitást és segít megküzdeni a stresszel, ezért jó szívvel ajánljunk bármelyik korosztálynak. Most hihetetlen, 66%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg kifutó kifestőfüzeteink utolsó darabjait!

TOP