Tudományos sorozatokat ajánlunk

June 26, 2019

Tudományos sorozatokat ajánlunk

Azokra a gyerekekre is gondoltunk, akiket a tények jobban érdekelnek a kitalált történeteknél. Nekik szól az Űrbéli matricák-sorozat két kötete, és hamarosan új kötetekkel gazdagodik a 101 dolog, amit jó ha tudsz... sorozatunk is.

Az Űrbéli matricák kötetenként 32 oldalon rengeteg ténnyel és érdekességgel várja olvasóit, akikre egy kis feladat is vár: az album akkor lesz teljes, ha beragasztják a helyükre az első oldalakon található matricákat, így a saját munkájukat is beletehetik ebbe az albumba.

Az 101 dolog, amit jó, ha tudsz... sorozat hét új kötettel gazdagodik, amely a dinoszauruszok, a vonatok és a foci világán túl négy tudományos témakört körüljáró kötettel gazdagítja az olvasók ismereteit a találmányokról, a tudósokról, az ókori tudományról és a tudomány történetéről. 

Magyar klasszikusokat minden polcra

May 28, 2020

Magyar klasszikusokat minden polcra

A Kiárusítás akcióban most a Benedek Elek meséihez juthatnak hozzá 66%-os kedvezménnyel. A Furfangos legények és a Tűzrőlpattant királylányok mesegyűjtemények mellett a Klasszikusok 50 matricával-sorozatban munkafüzet formájában is megrendelhetik a népszer magyar meséket. Emellett a Virágosat álmodtam tavaszi-nyári versei csempészhetnek örömet a mindennapokba.

Próbáljuk ki a divattervezést!

May 25, 2020

Próbáljuk ki a divattervezést!

A Gyerekhónap akció keretében csütörtökig 50% kedvezménnyel vásárolhatják meg a Princess TOP foglalkoztatófüzeteket, amelyekkel a gyerekek kipróbálhatják, milyen a divattervezők élete!

TOP