Tudományos sorozatokat ajánlunk

June 26, 2019

Tudományos sorozatokat ajánlunk

Azokra a gyerekekre is gondoltunk, akiket a tények jobban érdekelnek a kitalált történeteknél. Nekik szól az Űrbéli matricák-sorozat két kötete, és hamarosan új kötetekkel gazdagodik a 101 dolog, amit jó ha tudsz... sorozatunk is.

Az Űrbéli matricák kötetenként 32 oldalon rengeteg ténnyel és érdekességgel várja olvasóit, akikre egy kis feladat is vár: az album akkor lesz teljes, ha beragasztják a helyükre az első oldalakon található matricákat, így a saját munkájukat is beletehetik ebbe az albumba.

Az 101 dolog, amit jó, ha tudsz... sorozat hét új kötettel gazdagodik, amely a dinoszauruszok, a vonatok és a foci világán túl négy tudományos témakört körüljáró kötettel gazdagítja az olvasók ismereteit a találmányokról, a tudósokról, az ókori tudományról és a tudomány történetéről. 

Olvass az állatok csodás világáról

September 18, 2019

Olvass az állatok csodás világáról

Újra kapható népszerű kötetünk, A dinoszauruszok csodás világa, ráadásul két új kötettel is bővül a sorozat: a gyerekek megismerkedhetnek a ragadozók és a furcsa állatok világával is.

Merüljünk el A tudomány és a technológia történetében

September 05, 2019

Merüljünk el A tudomány és a technológia történetében

Új ismeretterjesztő könyvvel gazdagodott kínálatunk, amely az emberiség fejlődésébe vezeti be az olvasót: A tudomány és a technika fejlődése cím kötetben a gyerekek színes illusztrációkkal és olvasmányos szócikkekkel követhetik végig a fejlődést az első szerszámoktól az űr felfedezésééig.

TOP