Új Csipogós fürdőkönyvek érkeztek

June 16, 2020

Új Csipogós fürdőkönyvek érkeztek

Két új kötettel bővült a Csipogó fürdőkönyvek sorozat. A népszerű Boldog Boci, Cuki Cica és Okos Oroszlán mellett most megismerkedhetnek a Bolyhos Báránnyal és a Kíváncsi Kutyussal is. A kedves képek, a rövid mese és a csipogó fedlap megkönnyíti a fürdetés néha igencsak nehéz pillanatait.

A méltán népszerű fürdőkönyvek megkönnyítik a szülők dolgát, hiszen éppen a legnehezebb pillanatokban lehet előkapni őket, és elterelni vele a fürdőkádban nyugtalankodó gyerek figyelmét. Speciális lapjai és egészségre ártalmatlan festéke révén akkor sem történik baj, ha a kötet beleesik a baba mellé a vízbe, hiszen nem ázik el, nem okoz sem sérülést, sem más problémát a kicsinek.

A csomagokat 7000 Ft felett ingyen kiszállítjuk. Kérjük, hogy megrendeléskor vegyék igénybe a legkevesebb személyes érintkezéssel járó formákat: a házhoz szállítást és az előzetes, bankkártyás fizetést. A személyes átvétel nagykereskedelmi központunkban továbbra is szünetel. 


Hurrá, nyár! Új akcióval dobjuk fel a nyarat

July 01, 2020

Hurrá, nyár! Új akcióval dobjuk fel a nyarat

Július havi akciónkban foglalkoztatófüzeteket és interaktív könyveket kínálunk hihetetlen, 35-50%-os kedvezménnyel. Ezekkel a kreatív kiadványokkal a kicsiknek és a nagyoknak is gyorsabban telik az idő a nyári szünet unalmasabb napjaiban is.

Gyakoroljunk! Foglalkoztatókkal folytatódik a kiárusítás

June 24, 2020

Gyakoroljunk! Foglalkoztatókkal folytatódik a kiárusítás

Ezen a héten a kiárusítás kicsiknek és nagyobbaknak való foglalkozatófüzetekkel folytatódik. A kicsik az iskolában elsajátított alapokat gyakorolhatják a Gyakorlófüzet-sorozatban, míg a nagyobbak betekinthetnek a mérnökök vagy éppen a nyomozók munkájába a Te vagy az ész! lapjain.

TOP