Új kötetekkel bővült a Hallgasd meg a hangomat! sorozat

July 21, 2020

Új kötetekkel bővült a Hallgasd meg a hangomat! sorozat

Népszerű sorozatunk, a Hallgasd meg a hangomat! ezúttal az Állatkölykök és a Járművek világába vezeti be a kicsiket. A hangmodulon túl a kötetben található fotók is segítenek abban, hogy a gyerekek megismerkedjenek a legnépszerűbb állatkölykökkel és járművekkel.

Mindkét kötet 10-10 nyomógombos hangmodulja révén valóban széles képet ad a témáról, és a fotós illusztrációkon túl rövid információk is segítenek az olvasónak a téma realisztikus feldolgozásában.

A megrendeléseket 7000 Ft felett ingyen kiszállítjuk. Kérjük, továbbra is részesítsék előnyben a kevés személyes érintkezéssel járó megoldásokat: a házhoz szállítást és az előzetes, bankkártyás fizetést. A személyes átvétel nagykereskedelmi raktárunkban szünetel. Megértésüket köszönjük.

Matekozzunk! Szuper foglalkoztatók a kiárusításban

August 05, 2020

Matekozzunk! Szuper foglalkoztatók a kiárusításban

Ezen a héten a nagyobb gyerekeknek szerezhetik be kifutó sorozataink utolsó darabját 66%-os kedvezménnyel. A három sorozattal az iskolások ismételhetik át szórakoztató módon a matekórák anyagát: az első lépésektől a szorzótáblán át a matematika gyakorlati alkalmazásáig rengeteg lehetőség várja a gyerekeket.

Irány a suli! Új akcióval indítjuk az augusztust

August 03, 2020

Irány a suli! Új akcióval indítjuk az augusztust

Hamarosan becsöngetnek! Pánikra semmi ok, még rengeteg időnk van felkészülni az új tanévre. Augusztusi akciónkban szuper ismeretterjesztő kötetekből és készségfejlesztő kiadványokból válogathatnak 35-50%-os kedvezménnyel. Matek, angol, földrajz, biosz vagy éppen az olvasás a probléma? Segítünk formába lendüli szeptemberre!

TOP