Új kötetekkel bővült a Kis felfedezők-sorozat

September 03, 2018

Új kötetekkel bővült a Kis felfedezők-sorozat

Megérkezett a Kis felfedezők-sorozat két új kötete, amelyek ezúttal a bogarak és csúszómászók, valamint a tengeri állatok világába vezeti be az óvodáskorú gyerekeket.

A bogarak és csúszómászók különleges teremtmények, amelyek nagy létszámban népesítik be a világunkat. Hihetetlenül érdekes és változatos világukból mutat be egy szeletet a Kis felfedezők-sorozat Bogarak című kötete. 

Bolygónk felszínének 71%-át víz borítja, tehát az óceánok élővilága jelentős szerepet tölt be az emberiség életében. A Kis felfedezők-sorozat Minden, ami tenger című kötete izgalmas, felhajtható ablakainak köszönhetően szórakoztató módon mutatja be az ovis gyerekeknek ezt a csodás világot. 

Űrbéli akció!

July 17, 2019

Űrbéli akció!

A Holdra szállás 50. évfordulója alkalmából ezen a héten 50%-os kedvezménnyel rendelhetnek a világűrhöz kapcsolódó tematikájú kiadványainkból.

Tudományos sorozatokat ajánlunk

June 26, 2019

Tudományos sorozatokat ajánlunk

Azokra a gyerekekre is gondoltunk, akiket a tények jobban érdekelnek a kitalált történeteknél. Nekik szól az Űrbéli matricák-sorozat két kötete, és hamarosan új kötetekkel gazdagodik a 101 dolog, amit jó ha tudsz... sorozatunk is.

TOP