Új kötetekkel bővült a Kis felfedezők-sorozat

September 03, 2018

Új kötetekkel bővült a Kis felfedezők-sorozat

Megérkezett a Kis felfedezők-sorozat két új kötete, amelyek ezúttal a bogarak és csúszómászók, valamint a tengeri állatok világába vezeti be az óvodáskorú gyerekeket.

A bogarak és csúszómászók különleges teremtmények, amelyek nagy létszámban népesítik be a világunkat. Hihetetlenül érdekes és változatos világukból mutat be egy szeletet a Kis felfedezők-sorozat Bogarak című kötete. 

Bolygónk felszínének 71%-át víz borítja, tehát az óceánok élővilága jelentős szerepet tölt be az emberiség életében. A Kis felfedezők-sorozat Minden, ami tenger című kötete izgalmas, felhajtható ablakainak köszönhetően szórakoztató módon mutatja be az ovis gyerekeknek ezt a csodás világot. 

Új kötettel bővül a LEGO-sorozat!

February 05, 2019

Új kötettel bővül a LEGO-sorozat!

A jól ismert LEGO-sorozat ezúttal 30 robotmodell megépítéséhez ad ötletet azoknak, akiknél túl sok a felhasználatlan építőelem otthon. Utánnyomásban érkezett, újra rendelhető a sorozat Járművek építőelemekből kötete.

Megjelent a Feladatblokk

January 23, 2019

Megjelent a Feladatblokk

Új sorozattal bővült kínálatunk: a Feladatblokk kötetei játékosan fejlesztik az iskolába készülő vagy éppen iskolát kezdő gyerekek készségeit.

TOP