Új kötetekkel bővült a Kis felfedezők-sorozat

September 03, 2018

Új kötetekkel bővült a Kis felfedezők-sorozat

Megérkezett a Kis felfedezők-sorozat két új kötete, amelyek ezúttal a bogarak és csúszómászók, valamint a tengeri állatok világába vezeti be az óvodáskorú gyerekeket.

A bogarak és csúszómászók különleges teremtmények, amelyek nagy létszámban népesítik be a világunkat. Hihetetlenül érdekes és változatos világukból mutat be egy szeletet a Kis felfedezők-sorozat Bogarak című kötete. 

Bolygónk felszínének 71%-át víz borítja, tehát az óceánok élővilága jelentős szerepet tölt be az emberiség életében. A Kis felfedezők-sorozat Minden, ami tenger című kötete izgalmas, felhajtható ablakainak köszönhetően szórakoztató módon mutatja be az ovis gyerekeknek ezt a csodás világot. 

UBUKUBU új kalandokra indul!

September 14, 2018

UBUKUBU új kalandokra indul!

Folytatódik Ubukubu zűrkalandja: az iskolakezdést segítő sorozatunk legújabb részében a barátok a Labirintusbolygóra érkeznek, ahol nagy szükségük lesz a tájékozódási képességükre. Vajon kitalálnak-e az útvesztőből? Sikerül-e megmenteniük Gömbvillámot? A gyerekek segítségével egészen biztosan menni fog!

Milyen lehet az élet egy kiskutyával?

September 06, 2018

Milyen lehet az élet egy kiskutyával?

Sok gyerek vágyik kiskutyára, ám nem mindenki vihet haza egy szőrgombócot... Erre a problémára nyújt megoldást A tökéletes kiskutya című könyv, amely egy ingyenesen letölthető kiterjesztett valóság-alkalmazás segítségével az otthonunkba varázsol egy édes kiskedvencet, és ő garantáltan nem rágja szét a szőnyeget!

TOP