Új kötetekkel bővült az Agytorna-sorozat

July 26, 2018

Új kötetekkel bővült az Agytorna-sorozat

Két új kötettel bővült az elsősorban a felnőttekhez, az idősebb korosztályhoz szóló Agytorna-sorozat. Kötetenként újabb 150 feladattal segítjük a mentális frissesség megőrzését.

Miért kellene lemondanunk a mentális frissességről? Az évek múlnak, de ha gyakorlatoztatjuk mentális képességeinket, megőrizhetjük a szellemi frissességünket. Az Agytorna-sorozat immár négy kötetében egyenként 150-150 olyan gyakorlatot találhatnak az olvasók, amelyek segítséget nyújtanak a hat nagy terület: a memória, a figyelem, a fejszámolás, a gondolkodás, a nyelvi és szövegértési terület és a pszichomotoros és téri tájékozódás gyakorlatoztatásában. Már napi néhány feladat elvégzése is érezhető fejlődést hozhat. Agytornára fel! 

Szenzációs mesekönyvakció!

October 16, 2018

Szenzációs mesekönyvakció!

Most hihetetlen kedvezménnyel juthat hozzá a Barátom / Barátnőm sorozatok köteteihez: a Hercegnő a barátnőm című kötetet 990 Ft-ért, a két sorozat többi tagját 50%-os kedvezménnyel rendelheti meg 2018.10.23-ig!

Boncahier, a tökéletes ajándék

October 15, 2018

Boncahier, a tökéletes ajándék

Új sorozatokkal bővült a Boncahier noteszek kínálata: az On the Road old timer autós borítókkal, az Into the Wild csodás, állatos borítókkal, míg a Patchwork vidám, színes borítókkal várja a jegyzetelni, rajzolni vágyó vagy emlékeket gyűjtő kicsiket, nagyokat, nőket és férfiakat.

TOP