Új kötetekkel bővült az Olvass velünk-sorozat!

May 21, 2020

Új kötetekkel bővült az Olvass velünk-sorozat!

Az Olvass velünk-sorozat négy szinten vezeti végig a gyerekeket az olvasóvá válás folyamatán: a betűkkel éppen csak most ismerkedőktől a klasszikus olvasmányok iránt érdeklődőkig találnak érdekes és izgalmas történeteket az olvasók.

Az első szint a kezdő olvasóknak kínál olvasnivalót. A most megjelent kötetekben a vándorló állatokról és a medvék világáról olvashatnak a legkisebbek.

A második szint már kicsit magasabb szintre lép: kicsit több, némileg bonyolultabb olvasnivalót kínál azoknak, akik már kinőtték az első szintet. Ezúttal két ismeretterjesztő kötettel bővült a sorozat: A cápák világa és A barátunk, a kutya kínál érdekes tényeket az állatok iránt érdeklődőknek.

A harmadik szinten a gyakorlott olvasóvá válás előszobájába lépnek a gyerekek: elérkezünk a hosszabb olvasmányok világába. Az új kötetek közül ismeretterjesztő műveket és egyszerűsített klasszikus regényeket is találunk ezen a szinten. A gyerekek olvashatnak a lovakról, a gladiátorokról, de koruknak megfelelő feldolgozásban megismerkedhetnek A rejtelmes sziget és A három testőr történetével is.

A negyedik szinten már klasszikus regények feldolgozásai és részletesebb ismeretterjesztő olvasmányok várják az érdeklődőket. A most megjelent kötetekben megismerkedhetnek az Utazás a Holdba története és Anne Frank naplója mellett az első és a második világháború krónikájával is.

Kis felfedezők-sorozat most féláron!

May 22, 2020

Kis felfedezők-sorozat most féláron!

Hétfőig 50%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg a teljes Kis felfedezők-sorozatot! Ez az interaktív gyerekkönyv szórakoztatva tanítja a kicsiket, hiszen a felhajtható ablakok mögött számos érdekes vagy vicces tény várja, hogy olvasója felfedezze.

Matekos kötetekkel folytatódik a kiárusítás!

May 21, 2020

Matekos kötetekkel folytatódik a kiárusítás!

Az utolsó kötetek kiárusításán ezen a héten a matektanulásra helyeztük a hangsúlyt: most 66%-os kedvezménnyel rendelhetik meg a Tanulj könnyen! sorozat köteteit és a Legyél ász a szorzásban című foglalkoztatófüzet utolsó darabjait.

TOP