Új kötettel bővül a LEGO-sorozat!

February 05, 2019

Új kötettel bővül a LEGO-sorozat!

A jól ismert LEGO-sorozat ezúttal 30 robotmodell megépítéséhez ad ötletet azoknak, akiknél túl sok a felhasználatlan építőelem otthon. Utánnyomásban érkezett, újra rendelhető a sorozat Járművek építőelemekből kötete.

A kis építőmesterek kreativitását inspirálja a LEGO-sorozat. A könyvet összeállító építőmesterek újabb és újabb ötleteket adnak arra, hogyan használhatjuk fel a halmokban álló, felhasználatlan építőelemeket. Csodás alkotásokra buzdítja a gyerekeket, ugyanakkor azt is leírja, hogy nem kell kétségbe esni, ha nincs pont olyan elemünk, amit a modellben látunk - használhatunk helyette bármi mást, hiszen a LEGO világában nincs rossz megoldás, a lényeg, hogy jól érezzük magunkat alkotás közben!

Ezúttal 30 robotmodell megépítéséhez kapunk csodás, cikkszámokkal pontosított leírásokat. Vannak közöttük létező és most kitalált modellek is, tehát tényleg szárnyalhat a fantázia. 

Utánnyomásban megjelent, újra rendelhető a sorozat Járművek építőelemekből kötete.  

Mesékkel és matricás albummal folytatjuk a nyarat

July 31, 2019

Mesékkel és matricás albummal folytatjuk a nyarat

Eheti újdonságaink a meséket és a kreatív elfoglaltságot kedvelő gyerekeknek okozhat vidám pillanatokat. A Mesés lapozó-sorozat nagyalakú mesekönyvei és a Válassz ruhát matricás albumokat a kicsik és nagyobbak is örömmel forgathatják.

Hogyan töltsék a gyerekek hasznosan a szabadidőt?

July 25, 2019

Hogyan töltsék a gyerekek hasznosan a szabadidőt?

A nyári szünet közepén általában már felüti a fejét az unalom, amely elhárításához ajánlunk két új sorozatot. A kicsik a Varázstoll segítségével pancsolhatnak egy jót, míg a nagyobbak színházasat játszhatnak a Házi színpad köteteivel.

TOP