Új kötettel bővül a LEGO-sorozat!

February 05, 2019

Új kötettel bővül a LEGO-sorozat!

A jól ismert LEGO-sorozat ezúttal 30 robotmodell megépítéséhez ad ötletet azoknak, akiknél túl sok a felhasználatlan építőelem otthon. Utánnyomásban érkezett, újra rendelhető a sorozat Járművek építőelemekből kötete.

A kis építőmesterek kreativitását inspirálja a LEGO-sorozat. A könyvet összeállító építőmesterek újabb és újabb ötleteket adnak arra, hogyan használhatjuk fel a halmokban álló, felhasználatlan építőelemeket. Csodás alkotásokra buzdítja a gyerekeket, ugyanakkor azt is leírja, hogy nem kell kétségbe esni, ha nincs pont olyan elemünk, amit a modellben látunk - használhatunk helyette bármi mást, hiszen a LEGO világában nincs rossz megoldás, a lényeg, hogy jól érezzük magunkat alkotás közben!

Ezúttal 30 robotmodell megépítéséhez kapunk csodás, cikkszámokkal pontosított leírásokat. Vannak közöttük létező és most kitalált modellek is, tehát tényleg szárnyalhat a fantázia. 

Utánnyomásban megjelent, újra rendelhető a sorozat Járművek építőelemekből kötete.  

Tavaszi árzuhanás

March 22, 2019

Tavaszi árzuhanás

Érdemes átböngészni új kategóriánkat, a Tavaszi árzuhanást, ahol a frissen akciózott sorozatainkat találhatják. Ezekre a termékekre is érvényes a webshop 30%-os kedvezménye, tehát valóban jelentős árengedménnyel lehet hozzájutni bizonyos BONCAHIER és PRINCESS Top kötetekhez, vagy a Formás szakácskönyvek, a Kódgép vagy a Te vagy az ész! köteteihez.

103 kísérlettel bővült kínálatunk

March 20, 2019

103 kísérlettel bővült kínálatunk

Új ismeretterjesztő kötettel bővült kínálatunk: az 103 kísérletben pontosan százhárom kísérletet végezhetnek el a gyerekek a hanggal, a vízzel vagy a levegővel.

TOP