Új lovas meseregény-sorozat indul!

September 24, 2018

Új lovas meseregény-sorozat indul!

Most indítjuk útjára a Szandi meséi sorozatot, amelyben egy aranyos csikó, Szandi keresi a helyét a nagyvilágban. A kedves történetet élettel teli illusztrációk kísérik, felolvasásra vagy első olvasmánynak is tökéletes választás.

Szandi mindig is tudta, hogy ő különbözik a Zöldellő völgy ménesének tagjaitól. Testvéreivel ellentétben ő ugyanis imád futni, ugrani, és néha úgy érzi, mintha hívogatná az égbolt... Ráadásul egyedül őt érdekli, mi lehet a fák mögött, amely az egész ménes számára tiltott terület. Egy napon Szandit ismét elragadja a hév az iskolában, emiatt bajba kerül, és ez nem várt események sorozatát indítja el... Vajon rájön-e a Szandi, ki is ő valójában? Megtalálja-e a helyét a világban? Erről szól ez a lebilincselően izgalmas, olvasmányos sorozat. 

Új kötettel bővül a LEGO-sorozat!

February 05, 2019

Új kötettel bővül a LEGO-sorozat!

A jól ismert LEGO-sorozat ezúttal 30 robotmodell megépítéséhez ad ötletet azoknak, akiknél túl sok a felhasználatlan építőelem otthon. Utánnyomásban érkezett, újra rendelhető a sorozat Járművek építőelemekből kötete.

Megjelent a Feladatblokk

January 23, 2019

Megjelent a Feladatblokk

Új sorozattal bővült kínálatunk: a Feladatblokk kötetei játékosan fejlesztik az iskolába készülő vagy éppen iskolát kezdő gyerekek készségeit.

TOP