Új lovas meseregény-sorozat indul!

September 24, 2018

Új lovas meseregény-sorozat indul!

Most indítjuk útjára a Szandi meséi sorozatot, amelyben egy aranyos csikó, Szandi keresi a helyét a nagyvilágban. A kedves történetet élettel teli illusztrációk kísérik, felolvasásra vagy első olvasmánynak is tökéletes választás.

Szandi mindig is tudta, hogy ő különbözik a Zöldellő völgy ménesének tagjaitól. Testvéreivel ellentétben ő ugyanis imád futni, ugrani, és néha úgy érzi, mintha hívogatná az égbolt... Ráadásul egyedül őt érdekli, mi lehet a fák mögött, amely az egész ménes számára tiltott terület. Egy napon Szandit ismét elragadja a hév az iskolában, emiatt bajba kerül, és ez nem várt események sorozatát indítja el... Vajon rájön-e a Szandi, ki is ő valójában? Megtalálja-e a helyét a világban? Erről szól ez a lebilincselően izgalmas, olvasmányos sorozat. 

Indul az Ünnepi Könyvhét!

June 12, 2019

Indul az Ünnepi Könyvhét!

Szeretettel várunk mindenkit a csütörtökön induló Ünnepi Könyvhét 8-as pavilonjában, a Petőfi térhez közel!

Újabb kötettel bővül a Szandi meséi-sorozat

May 28, 2019

Újabb kötettel bővül a Szandi meséi-sorozat

Népszerű sorozatunk, a Szandi meséi egy kiscsikóról szól, aki nem találja a helyét a ménesben. Az izgalmas történet lépésről lépésre vezeti be az olvasót Szandi múltjába... és jövőjébe is. A sorozatot lórajongók első olvasmányának ajánljuk.

TOP