Új lovas meseregény-sorozat indul!

September 24, 2018

Új lovas meseregény-sorozat indul!

Most indítjuk útjára a Szandi meséi sorozatot, amelyben egy aranyos csikó, Szandi keresi a helyét a nagyvilágban. A kedves történetet élettel teli illusztrációk kísérik, felolvasásra vagy első olvasmánynak is tökéletes választás.

Szandi mindig is tudta, hogy ő különbözik a Zöldellő völgy ménesének tagjaitól. Testvéreivel ellentétben ő ugyanis imád futni, ugrani, és néha úgy érzi, mintha hívogatná az égbolt... Ráadásul egyedül őt érdekli, mi lehet a fák mögött, amely az egész ménes számára tiltott terület. Egy napon Szandit ismét elragadja a hév az iskolában, emiatt bajba kerül, és ez nem várt események sorozatát indítja el... Vajon rájön-e a Szandi, ki is ő valójában? Megtalálja-e a helyét a világban? Erről szól ez a lebilincselően izgalmas, olvasmányos sorozat. 

Szenzációs mesekönyvakció!

October 16, 2018

Szenzációs mesekönyvakció!

Most hihetetlen kedvezménnyel juthat hozzá a Barátom / Barátnőm sorozatok köteteihez: a Hercegnő a barátnőm című kötetet 990 Ft-ért, a két sorozat többi tagját 50%-os kedvezménnyel rendelheti meg 2018.10.23-ig!

Boncahier, a tökéletes ajándék

October 15, 2018

Boncahier, a tökéletes ajándék

Új sorozatokkal bővült a Boncahier noteszek kínálata: az On the Road old timer autós borítókkal, az Into the Wild csodás, állatos borítókkal, míg a Patchwork vidám, színes borítókkal várja a jegyzetelni, rajzolni vágyó vagy emlékeket gyűjtő kicsiket, nagyokat, nőket és férfiakat.

TOP