Újfajta hangoskönyvvel bővült kínálatunk

July 22, 2019

Újfajta hangoskönyvvel bővült kínálatunk

A Mesélő könyvek szó szerint mesélnek! A köteteken lévő hangmodul segítségével a lapokon leírt történetek meg is szólalnak, így az olvasni nem tudó apróságok is újra és újra meghallgathatják a kedvenc történeteiket. A mesék Major Eszter tolmácsolásában szólalnak meg.

A kötetek hangmodulján minden oldalpárhoz tartozik egy gomb, amely megnyomása után a mesélő, Major Eszter hangján meghallgathatják az oldalon lévő szöveget, így a gyermekek szülői segítség nélkül is annyiszor hallgathatják meg a történeteket, ahányszor csak akarják. Az elemek cserélhetők, így a kötet hosszú ideig használható. 

Mesékkel és matricás albummal folytatjuk a nyarat

July 31, 2019

Mesékkel és matricás albummal folytatjuk a nyarat

Eheti újdonságaink a meséket és a kreatív elfoglaltságot kedvelő gyerekeknek okozhat vidám pillanatokat. A Mesés lapozó-sorozat nagyalakú mesekönyvei és a Válassz ruhát matricás albumokat a kicsik és nagyobbak is örömmel forgathatják.

Hogyan töltsék a gyerekek hasznosan a szabadidőt?

July 25, 2019

Hogyan töltsék a gyerekek hasznosan a szabadidőt?

A nyári szünet közepén általában már felüti a fejét az unalom, amely elhárításához ajánlunk két új sorozatot. A kicsik a Varázstoll segítségével pancsolhatnak egy jót, míg a nagyobbak színházasat játszhatnak a Házi színpad köteteivel.

TOP