Újra rendelhetők a Barátom / Barátnőm sorozat keresett kötetei!

November 05, 2019

Újra rendelhetők a Barátom / Barátnőm sorozat keresett kötetei!

Megérkeztek raktárunkba a népszerű Barátom / Barátnőm sorozat kötetei, a Hóember a barátom, a Királylány a barátnőm és az Álomtündér a barátnőm.

A Hóember a barátom kötetében tizenöt télváró mese vagy vers segít ráhangolódni a leghidegebb évszak csodáira, míg a Királylány a barátnőm és az Álomtündér a barátnőm köteteiben húsz-húsz mese segít az olvasóknak abban, hogy meg tudják oldani a saját életükben felmerülő problémákat (költözés, félénkség, hiszti, barátság).

Magyar klasszikusokat minden polcra

May 28, 2020

Magyar klasszikusokat minden polcra

A Kiárusítás akcióban most a Benedek Elek meséihez juthatnak hozzá 66%-os kedvezménnyel. A Furfangos legények és a Tűzrőlpattant királylányok mesegyűjtemények mellett a Klasszikusok 50 matricával-sorozatban munkafüzet formájában is megrendelhetik a népszer magyar meséket. Emellett a Virágosat álmodtam tavaszi-nyári versei csempészhetnek örömet a mindennapokba.

Próbáljuk ki a divattervezést!

May 25, 2020

Próbáljuk ki a divattervezést!

A Gyerekhónap akció keretében csütörtökig 50% kedvezménnyel vásárolhatják meg a Princess TOP foglalkoztatófüzeteket, amelyekkel a gyerekek kipróbálhatják, milyen a divattervezők élete!

TOP