Vásároljon féláron a Könyvajándék Nap tiszteletére

February 14, 2020

Vásároljon féláron a Könyvajándék Nap tiszteletére

A Nemzetközi Könyvajándék Nap tiszteltére ezen a hétvégén 50%-os kedvezménnyel rendelhetnek weshopunkból! A vásárlás végén használják az AJANDEK2020 kuponkódot, és szerezzék be mindazt, amire már régóta vágynak!

A kupont a kosárba tett termékek alá (mobiltelefonon) vagy mellé (asztali gépen és laptopon), a KUPONKÓD jelzésű felületre kell beírni, majd megnyomni az "Érvényesítés" gombot. Kérjük, a megrendelés véglegesítése előtt ellenőrizzék, hogy a kedvezmény valóban levonásra került-e a vásárlás összegéből. A "Megjegyzés" rovatba beírt kuponkódot a rendszer nem érzékeli, ezért nem is vonja le, így a számla a teljes összegről fog szólni! 

Köszönjük az együttműködésüket. 


Új mesés kirakóskönyvekkel bővült kínálatunk!

February 20, 2020

Új mesés kirakóskönyvekkel bővült kínálatunk!

Két kirakóskönyv-sorozattal is bővült kínálatunk: új sorozatunk a Mesés kirakók három kötete egy-egy klasszikus történetet visz közelebb a gyerekekhez, míg utánnyomásban érkezett, újra rendelhető a Tündérmesék kirakókkal két kötete is.

Tapintsd meg! Interaktív könyv babáknak

February 10, 2020

Tapintsd meg! Interaktív könyv babáknak

Új, interaktív sorozattal kedveskedünk a legkisebbeknek. A Tapintsd meg! köteteiben a gyerekek az ujjaikkal körberajzolhatják a képeket, ebben a rajzok körül futó bemélyedés segíti őket.

TOP