Vonatos akció érkezik az egyes vágányon!

October 26, 2018

Vonatos akció érkezik az egyes vágányon!

2018.10.25-től 2018.11.05-ig szenzációs vonatos akcióval várjuk az olvasókat a webshopunkban! Az akció keretében 990 Ft-ért rendelhetik meg a Legendás utazások - Vonatok című remek könyvet, és további öt, vonatozással részben vagy egészben foglalkozó kiadványunk kerülhet féláron, 50%-os kedvezménnyel a polcokra.

Az akcióban részt vesz az 1100 dolog, amit jó, ha tudsz a világról című, most megjelent kötetünk is, amelyben egy teljes fejezet, tehát kb. 100 szócikk foglalkozik a vonatozás történetével. 

De akciósan rendelhető a legkisebbek kedvence, a Fürdőkönyvek Vince,a  vonat zakatol is. 

A regények kedvelői sem maradnak ajánlat nélkül, a 80 nap alatt a Föld körül két változatban, önállóan az Olvass velünk-sorozatban és összekötve az Olvassatok velünk, fiúk! című kötetben is féláron szerezhető be, amíg az akció tart. 

Klasszikus vonatos könyvünk még a Keres meg a vonatokon és az állomásokon, amely az ismeretátadás mellett böngészős játékkal gondoskodik arról, hogy ne lankadjon a figyelem. 

Író-olvasó találkozó Major Eszterrel a Fókusz Könyváruházban

November 20, 2018

Író-olvasó találkozó Major Eszterrel a Fókusz Könyváruházban

2018.11.23-án 17. órától szeretettel várunk mindenkit a Fókusz Könyváruházban, ahol Major Eszterrel, a Napraforgók gyereklemez szövegírójával és énekesével találkozhatnak. Az eseményen a lemez dalaiból Bereznay Dani énekel.

Napraforgók - megjelent Major Eszter és barátai cd-je!!!

November 16, 2018

Napraforgók - megjelent Major Eszter és barátai cd-je!!!

Az Évszakok megszólalnak! Major Eszter, az Évszakok leporelló-sorozat szerzője és barátai, többek között Szekeres Adrien, Völgyesi Gabriella, Kocsis Tibor, Kökény Attila és fia, valamint Csipa keltik életre a dalokat. A lemez cd-tokban és könyvcsomagban is rendelhető a webshopunkban.

TOP