Vonatos akció érkezik az egyes vágányon!

October 26, 2018

Vonatos akció érkezik az egyes vágányon!

2018.10.25-től 2018.11.05-ig szenzációs vonatos akcióval várjuk az olvasókat a webshopunkban! Az akció keretében 990 Ft-ért rendelhetik meg a Legendás utazások - Vonatok című remek könyvet, és további öt, vonatozással részben vagy egészben foglalkozó kiadványunk kerülhet féláron, 50%-os kedvezménnyel a polcokra.

Az akcióban részt vesz az 1100 dolog, amit jó, ha tudsz a világról című, most megjelent kötetünk is, amelyben egy teljes fejezet, tehát kb. 100 szócikk foglalkozik a vonatozás történetével. 

De akciósan rendelhető a legkisebbek kedvence, a Fürdőkönyvek Vince,a  vonat zakatol is. 

A regények kedvelői sem maradnak ajánlat nélkül, a 80 nap alatt a Föld körül két változatban, önállóan az Olvass velünk-sorozatban és összekötve az Olvassatok velünk, fiúk! című kötetben is féláron szerezhető be, amíg az akció tart. 

Klasszikus vonatos könyvünk még a Keres meg a vonatokon és az állomásokon, amely az ismeretátadás mellett böngészős játékkal gondoskodik arról, hogy ne lankadjon a figyelem. 

Tavaszi árzuhanás

March 22, 2019

Tavaszi árzuhanás

Érdemes átböngészni új kategóriánkat, a Tavaszi árzuhanást, ahol a frissen akciózott sorozatainkat találhatják. Ezekre a termékekre is érvényes a webshop 30%-os kedvezménye, tehát valóban jelentős árengedménnyel lehet hozzájutni bizonyos BONCAHIER és PRINCESS Top kötetekhez, vagy a Formás szakácskönyvek, a Kódgép vagy a Te vagy az ész! köteteihez.

103 kísérlettel bővült kínálatunk

March 20, 2019

103 kísérlettel bővült kínálatunk

Új ismeretterjesztő kötettel bővült kínálatunk: az 103 kísérletben pontosan százhárom kísérletet végezhetnek el a gyerekek a hanggal, a vízzel vagy a levegővel.

TOP