A jutalomkönyv-akciót meghosszabbítjuk!

Olvasóink kérésére a jutalomkönyv-akciót 2021.06.13 éjfélig meghosszabbítjuk! Még négy napig rendelhetnek ismeretterjesztő köteteinkből vagy ifjúsági regényeinkből 40-70 % kedvezménnyel, akár 450 Ft-tól.

Az akció 2021.06.13 éjfélig vagy a készlet erejéig tart, más kedvezménnyel nem összevonható. A megrendeléseket 9000 Ft felett ingyen kiszállítjuk. 

2021.06.14. 09:19

Jutalomkönyv-akciónkban már 450 Ft-tól rendelhetnek olyan sikersorozatainkból, mint a Kalandos küldetés, a 101 dolog, amit jó, ha tudsz... vagy az Olvass velünk! De nagy kedvetménnyel vásárolhatják meg az angolul tanuló gyerekeknek a Klasszikusok magyarul-angolul vagy az Easy Reading nyelvtanulást segítő köteteit is. Ha inkább regényt szeretnének adni a gyerekeknek, amelyekkel tartalmasan telhetnek a nyári szünet hosszú napjai, akkor válasszanak regénysorozatainkból: az újdonságaink közül a Hercegnőképző remek választás. A kamaszoknak Az időgép, a Mindentudók KlubjaA tánciskola vagy Suzy P. történetét ajánjuk, míg a kisebbek A tündértövis meséi vagy Bella Donna kalandjai okozhat kellemes pillanatokat.

Válogassanak kedvükre, most hihetetlenül kedvező áron rendelhetnek nem csak az iskolák, hanem a szülők, nagyszülők is. Jusson jutalomkönyv mindenkinek! 

Az ajánlat 2021.06.13 éjfélig vagy a készlet erejéig érvényes, más kedvezménnyel nem összevonható. A megrendeléseket 9000 Ft felett ingyen kiszállítjuk.