Angol nyelvű könyvekkel bővült kínálatunk

Az angol nyelvű kínálatunkban találkozhattok olyan már ismerős címekkel, mint az Érzelmek erdeje vagy a Történetek híres állatokról, de találtok újdonságokat is, érdemes átnézni az angol nyelvú könyveket. 

2022.05.31. 14:01

Az angol nyelv elsajátításának fontosságát kár vitatni. Ha szeretnél segítséget nyújtani ebben a gyermekednek, és szeretnéd, hogy otthon is legyen kéznél egy-két angol nyelvű kiadvány, amelyet nyugodtan forgathat, akkor nézz kürül új kategóriánkban, az angol nyelvű könyvek között.

Itt találkozhatsz ismerős címek angol nyelvű változatával, ilyen pl. az Érzelmek erdeje néhány kötete, a Történetek híres állatokról vagy a Fantasztikus történetek az unikornisokról, az Űrbéli matricák, vagy az Ismerd meg az állatokat is. Ismerős sorozataink, pl. az Eleven mesék vagy a Zseblámpával olyan címekkel mutatkoznak be, amelyek magyarul még nem jelentek meg, így először angolul vehetik őket kézbe a kis olvasók. Illetve olyan könyvek, foglalkoztatók is szerepelnek a kínálatban, amelyek magyarul egyáltalán nem jelentek meg, így vadonatúj címekkel is megismerkedhetnek az angolul tanulók.