Bestseller hétvégi akció

Ezen a hétvégén 2020 legnépszerűbb 30 címéből válogathatnak 30%-os kedvezménnyel.

Az akció 2021.01.17 éjfélig vagy a készlet erejéig tart, más kedvezményel nem összevonható. A megrendeléseket 8000 Ft felett ingyen kiszállítjuk.

2021.01.18. 12:48

Az akciós címek között megtalálhatók olyan népszerű babakönyvek, mint a Csipogó fürdőkönyvek Bolyhos Bárány című kötete, az Ismerd meg az állatokat-sorozat Tanya kötete vagy a Babaszótár Számok kötete. A zenélő könyvek közül a kisebbeknek a Mókás hangok-sorozat A tűzoltóautó kötetét ajánljuk, míg a nagyobbak a Barátkozz a hangszerekkel kötettel ismerkedhetnek meg a klasszikus hangszerekkel.

Az ismeretterjesztő kötetek közül a Kis felfedezők-sorozat Minden, ami munka vagy a Zseblámpával az emberi testben, esetleg a Szórakoztató tudomány A dinoszauruszok élete került a legnépszerűbb kötetek közé. A történelem iránt érdeklődők Az emberiség története - A kezdetek című kötettel ismerkedhetnek meg az őskorral. A koronavírusról nehéz beszélni a gyerekek nyelvén, ebben nyújt segítséget Az együtt a vírus ellen - Koronavírus? Tűnj el! című kötet. 

A mesekönyvek közül Az 50 legszebb klasszikus mese bizonyult népszerűnek, de a Történetek a Bibliából gyerekeknek című kötet is igen népszerű volt 2020-ban. Az ifjúsági regénynek közül a Mindentudók Klubja töretlen népszerűségnek örvend, de nagyon szerették új sorozatunkat, A tánciskolát is. 

A készségfejlesztők és kifestők közül az Okosodj játékosan-sorozat, a Szuper foglalkoztató vagy a Kedvencem, az unikornis szerepelt jól a vásárlók körében.

A felnőtteknek szóló kiadványaink közül a Neveljünk egészséges gyereket - 365 intelligenciafejelsztő játék 3 éves kortól című kötet és a Boncahier-naplók kerültek a kínálatba.

Válogassanak kedvükre, az ajánlat 2021.01.17 éjfélig vagy a készlet erejéig tart, más kedvezménnyel nem összevonható. A megrendeléseket 8000 Ft felett ingyen kiszállítjuk.