Csajos mesekönyvekkel bővült kínálatunk

Kislányoknak szóló kiadványokkal bővült kínálatunk: újabb modern meséket olvashatnak az unikornisokról és a tündérekről. Új kötettel bővült a népszerű Barátnőm-sorozat: a Tündér a barátnőm négy varázslatos mesét gyűjt össze, amelyben csodás lények játsszák a főszerepet. A Fantasztikus történetek az unikornisokról kötetében pedig hét mesében olvashatunk az egyszarvúakról. Az unikornisok nagy barátai kirakóskönyvek formájában is találkozhatnak kedvenceikkel az Unikornisok című, kétkötetes puzzlekönyv-sorozatban.

2021.10.05. 12:07

A tündérek világa mindig is vonzotta a gyerekeket... De mi van akkor, ha ezek a varázslatos lények éppen olyan gondokkal küzdenek, mint a hétköznapi gyerekek? Ha ügyetlenek, nem szeretnének iskolába menni vagy szemüveget hordani, esetleg egy tündéri kutyus lesz a legjobb barátjuk? A Tündér a barátnőm kötetében négy varázslatos mese szól a legjobb tündérbarátokról.

Réges-régen békében éltek egymás mellett az emberek és a mágikus lények. Az unikornisok királyokat segítettek bölcs tanácsaikkal, és a sárkányokkal is barátkoztak. Ám amikor olyan emberek bukkantak föl, akik vagyonokat is áldoztak arra, hogy rabságba hajtsák a mágikus lényeket, minden megváltozott: örökre el kellett rejtőzködniük előlünk. A Fantasztikus történetek az unikornisokról lapjain azonban megelevenednek azok a régi történetek, amelyekben az unikornisok még köztünk jártak.

Az Unikornisok köteteiben a kicsik nemcsak egy-egy kedves mesét találnak kedvenc képzeletbeli lényeikről, hanem egyszerű kirakóst is, amellyel fejleszthetik az ügyességüket.