Folytatódik a Szandi meséi-sorozat!

A kilencedik részhez érkezett a Szandi meséi-sorozatunk. A főszereplő csikó, Szandi mindig sejtette, hogy más, mint a ménes többi lova... Egy szép napon kiderül, hogy igaza volt, hiszen ő repülő ló. Elindul felfedezni a múltja titkait, erről szól ez a kedves regénysorozat. Lóimádóknak kötelező!

 

2021.05.06. 12:00

A sorozat kilencedik részében Szandi Az eltűnt történelem után nyomoz. Ugyanis a történelmi emléknapon Szandinak el kell mesélnie a kedvenc mondáját a repülő lovak történelméből, de a felkészülés során nem várt nehézségekbe ütközik... Meg tudja-e oldani ezt a helyzetet?

A Szandi meséi-sorozat egy kis csikó útkeresését követi az olvasókkal: a rakoncátlan, mindenhonnan kilógó lovacskáról kiderül, hogy valóban más, mint a ménes többi tagja: kibomlik a szárnya. Bár soha senki sem látott még repülő lovat az ismerősei közül, Szandi elindul, hogy megtalálja az övéit, de azokról sem feletkezik meg, akik felnevelték és a családot jelentik a számára. A kalandjai során új barátokra talál, akik a régiekkel együtt sokat segítenek neki rájönni, ki is ő valójában.