GYEREKHÓNAP - ma grafikusunk ajánlja kedvencét

Mindig is tudni akarták, mit gondolnak a könyvekről azok, akik készítik? A GYEREKHÓNAP keretében most mindennap más kollégánk vagy lelkes követőnk mutatja meg a kedvencét, és azt is elmondja, miért ajánlja az olvasóknak. Ráadásul az ajánlott kötet ma 50%-os kedvezménnyel rendelhető meg itt, a webshopunkban.

Ma a grafikus ajánlja kedvencét az olvasóknak: 

2021.05.18. 08:54

"Tizenéves barátság a mienk a Napraforgó Könyvkiadóval, így nagyon nehéz kedvencet választanom az ez alatt az idő alatt készült könyvek közül. Minden olyan könyv, ami átment a kezeim között közel áll a szívemhez. Főként a készségfejlesztők és az interaktív könyvek ilyenek, mivel nagyon fontosnak tartom a gyerekek játékos fejlesztését. Ennek ellenére most egy regényt ajánlok az olvasóknak, amelynek a világa nagyon közel áll hozzám.

Munka közben leginkább a kiadványok szépségével foglalkozom, de a Bella Donnáról szóló könyvek egy kivételes sorozat, amelyet a készítése közben folyamatosan olvastam. Úgy gondolom nagyon fontos, hogy jól válasszuk ki, milyen könyvek kerüljenek a gyerekek kezeibe, mert ezen múlik, hogy a jövőben a könyveket választják-e szórakozásul. Biztos vagyok benne, hogy ez a sorozat alkalmas arra, hogy megszerettesse velük az olvasást, hiszen egy olyan különleges kislányról szól, akinek sokszor szívesen a bőrébe bújnánk. Hat köteten át tartó, igazán kedves történet Bella Donnáé. Álma, a boszorkánnyá válás rögös, de izgalmas, néha vicces, néha meghökkentő útján kísérhetjük végig, amely vágyakozással, versengéssel, különleges barátságok születésével, tanulással, mágikus megoldásokkal, néha ugyan segítséggel, de végül kibogozott kalamajkákkal van tele. Azoknak ajánlom, akik tudják, hogy létezik varázslat és nem félnek használni, ha alkalmuk adódik rá!"