Hétvégi Olvass velünk-akció és játék!

Ezen a hétvégén 25% kedvezménnyel válogathatnak az Olvass velünk-sorozat kötetei között. Ha szeretnék meglepni az iskolájukat a teljes sorozattal, akkor keressék játékunkat a Napraforgó Könyvkiadó facebook profilján!

2020.10.28. 09:52

Idén október 26-ra esik az iskolai könyvtárak világnapja. Szeretnétek megajándékozni egy iskola könyvtárát egy értékes könyvcsomaggal, ezért a Napraforgó Könyvkiadó facebook profilján, a játék posztja alatt hozzászólásban várjuk az ajánlásokat az iskolai könyvtár teljes nevével és a településsel. A nyeremény egy TELJES Olvass velünk-sorozat 40 kötete, amelyekkel a tanítók és a könyvtárosok bevezethetik a gyerekeket az olvasás világába. A játék 2020.10.26. 8,00 óráig tart, minden nagykorú facebook felhasználó részt vehet benne, aki megnevez egy Magyarországon működő általános iskolát, az intézmény teljes nevével és településsel. A győztes az a könyvtár lesz, amely a legtöbb ajánlást kapta.

Ezalatt a webshopunkban 25% kedvezménnyel vásárolhatják meg az Olvass velünk-sorozatot. Az akció meghirdetéstől 2020.10.26 8,00 óráig vagy a készlet erejéig tart, más kedvezménnyel nem összevonható.