Itt a farsang!

Vízkereszt után hivatalosan is elkezdődött a farsangi időszak! Bár a jelen helyzetben nagy mulatságokra nem lehet számítani, azért egy-két kisebb, osztályban vagy ovis csoportban megtartott jelmezes felvonulással most is elbúcsúztathatjuk a telet. Kínálatunkban több kötettel is segítjük a jelmezek és az álarcok elkészítését, hogy igazi öröm legyen a készülődés a kicsiknek és a nagyoknak is.

2021.01.11. 12:00

A Jelmezes versek hasznos kifestőfüzet, hiszen a színezésre váró képek mellett szuper ötletekkel és egy kis verssel is segítjük a kiválaszott jelmez elkészítését, így mindenki kiveheti a részét a készülődésből.

A Kreatív csodák-sorozat Így készíts álarcokat című kötetében az egyszerű maszkoktól kezdve az egészen bonyolult álarcok elkészítséséhez is találhatunk képes segítséget és érthető leírásokat.

A Mindent tudni akarok! sorozat  Ügyes kezek című kreatív kötetében megismerkedhetünk az arcfestét és a jelmezkészítés technikáival, így valóban varázslatos alkotásokat hozhatunk létre, a gyermekünkkel közösen.

Ha idén kihagyjuk a bulizást, akkor sem kell farsang nélkül eltelnie ennek az évnek sem, hiszen a Válassz ruhát! sorozat Jelmezek  kötetének segítségével elengedhetjük a fantáziánkat, és a kreaciónknak csak a képzelet - és a matricák végessége - szabhat határt.

Kreatívkodásra felkészülni!!