Készletkisöprés! Utolsó darabok extra kedvezménnyel

Csapjanak le kifutó sorozataink utolsó darabjaira! 2021.04.13 éjfélig 50-70% kedvezménnyel rendelhetnek a készletkisöprés akcióban részt vevő köteteink közül! 

2021.04.14. 09:13

Érdemes körülnézni akciós címeink között, hiszen minden korosztály számára találhatnak remek olvasmányokat, lapozókat, vagy éppen foglalkoztatófüzeteket. A legkisebbek számára például most nagy kedvezménnyel juthatnak hozzá a népszerú Szivárványos lapozó-sorozathoz, a Nyitogasd ki! köteteihez vagy a Te vagy az anyukám? simogatható kiadványaihoz, de találnak a korosztálynak pancsolós könyvet vagy autós lapozót is. A nagyobbaknak pedig olyan kreatív kiadványokat is kínálunk, mint egys Princes TOP kötetek, a Maszkabál, a Feladatblokk, A kis cukrász vagy a Papírmodell-sorozat. A Keresd meg! sorozattal az ismereteiket fejleszthetik, míg a Jurrasic World kiterjesztett valósággal operáló kötete révén az otthonukba varázsolhatják a dinókat. Böngésszék át az akciós sorozatokat és csapjanak le az utolsó darabokra!

Az ajánlat 2021.04.13 éjfélig vagy a készlet erejéig érvényes, más kedvezménnyel nem összevonható. A megrendeléseket 9000 Ft felett ingyen kiszállítjuk.