Kinyílt a következő ablak!

Ma a My House sorozat két kötetét, a Flamingókat és Az unikornisok házát vásárolhatják meg 2390 Ft helyett kötetenként 990 Ft-ért. 

Az ajánlat a meghirdetés napján éjfélig vagy a készlet erejéig érvényes, más kedvezménnyel nem összevonható. Az akció időtartama alatt a teljes készletre 20% kedvezményt adunk. A megrendeléseket 8000 Ft felett ingyen kiszállítjuk. Az adventi ablakba kiemelt akciós könyvből egy vásárló maximum öt darabot vásárolhat.

2020.12.20. 12:37

A My House-sorozat kreatív foglalkoztatófüzeteiben a gyerekek szabadjára engedhetik a fantáziájukat, és elképzelhetik, milyen lehet egy flamingó vagy egy unikornis mesebeli háza. Az elképzeléseiket a füzetekben található matricák segítségével meg is valósíthatják a lapokon.

Az ajánlat a meghirdetés napján éjfélig vagy a készlet erejéig érvényes, más kedvezménnyel nem összevonható. Az akció időtartama alatt a teljes készletre 20% kedvezményt adunk. A megrendeléseket 8000 Ft felett ingyen kiszállítjuk. Az adventi ablakba kiemelt akciós könyvből egy vásárló maximum öt darabot vásárolhat.