Kinyílt a negyedik ablak!

Ma éjfélig A tánciskola című ifjúsági regénysorozat első kötetét, a Lázadókat vásárolhatják meg 3490 Ft helyett 990 Ft-ért.

Az ajánlat a meghirdetés napján éjfélig vagy a készlet erejéig érvényes, más kedvezménnyel nem összevonható. Az akció időtartama alatt a teljes készletre 20% kedvezményt adunk. A megrendeléseket 8000 Ft felett ingyen kiszállítjuk. Az adventi ablakba kiemelt akciós könyvből egy vásárló maximum öt darabot vásárolhat.

2020.12.07. 09:52

Cris problémás kamasz, aki suli helyett szívesebben lóg a bátyja bandájával. Egy nap nagy bajba kerülnek, de Cris kap még egy lehetőséget: javítóintézet helyett egy tánciskolában kell letöltenie a büntetését. Megtalálja-e a helyét az elit, céltudatos gyerekek között? Erről szól A tánciskola című sorozat, amely első kötetét ma 990 Ft-ért vásárolhatják meg. 

Az adventi kalendárium akció időtartama alatt a webshopunk teljes kínálatából 20% kedvezménnyel vásárolhat. A megrendeléseket 8000 Ft felett ingyen házhoz szállítjuk. 

Az akció a meghirdetés napján éjfélig érvényes, más kedvezménnyel nem összevonható. Az adventi ablakba kiemelt akciós könyvből egy vásárló maximum öt darabot vásárolhat.