Lássuk, mit tudsz!

A Lássuk mit tudsz! kártyasorozat 4 doboznyi, külön-külön is használható, 52 db szuper izgalmas kártyát rejt szórakoztató, elgondolkodtató vagy kreatív ötletekkel, hatéves kortól.


 

2023.10.13. 15:46

A kártyák színesek, nagy alakúak, jól kezelhetőek, strapabíróak. A megoldásokat a kártyák hátoldalán megtalálod.

Az első 52 lapos dobozban fejlesztő feladatokat találunk. 

Ezek a fejlesztő feladatok hasznára lesznek minden gyereknek. Milyen típusú kihívásokat találsz a kártyákon? Vannak beugratós kérdések, de ritka szavakat, rejtvényeket is rejtenek a kártyák. Előfordulhat, hogy el kell döntened egy állításról, hogy igaz vagy hamis, vagy használnod kell a képzelőerődet. Ezek a gondolatébresztő tennivalók növelik a gyerek sikerélményét.

 

A második 52 lapos dobozban kreatív ötletekkel ismerkedhetünk meg.

Készíts emlékeket. Légy részese a szuperhősképzőnek. Hogyan készíts lovat parafadugóból? Mi kell a legcukibb denevér elkészítéséhez? Hogyan készíts szörnyseregletet, kis mikulást, amőbát, bolondos portréket? 52 különleges ötlet vár téged ebben a kártyacsomagban.

 

A harmadik 52 lapos doboz segítségével indulhat a buli. 

Gyerekzsúr lesz? Vagy csak egy álmos, hideg délutánt kell átvészelni valahogy? Játssz partijátékokat a gyerekekkel! Ezekkel az ötletekkel kiderülhet, hogy ki a legjobb megfigyelő, a legtalálékonyabb, a legkreatívabb, a legnagyobb futballőrült, a legügyesebb filmtudor, a legjobb detektív vagy a legnagyszerűbb csapatjátékos.

 

A negyedik 52 lapos dobozban logikai feladványokat találunk, amikkel edzésben tarthatjuk az agyunkat.

Egyes feladványokhoz a szüleid segítségére is szükséged lehet. Tuti jó móka, amely összehozza a családot egy logikai fejtörőre.
Szóval, most megmutathatod, hogy mit tudsz! 

 

A sorozat kártyáin található feladványok garantáltan megmozgatják a szürkeállományodat. Oldjátok meg őket együtt!